Sürekli Kaka Yapıyor

101 görüntüleme
N

Nimet

26 Kasım 2025 13:47
Bebeğim 3 aylık ve sadece anne sütüyle besleniyor neredeyse 1 aydır her emzirme sonrası kakasını yapıyor. Kaka rengi sari, bazı günler mukus da olmuştu. Kilosu sınırda çıkıyor kontrollerde. Kakasını yaparken sesler çıkartıyor ve sesli yapıyor. kilo alımıda sanki kakasını sık yaptığı için az gibi geliyor.Normal mi ne yapmalıyım? Süt ve süt ürünleri bu durumun sebebi olabilir mi?
Fadile B.

Fadile B.

26 Kasım 2025 14:18
Doktorunuza danışın bence
C

Cahide S.

27 Kasım 2025 12:26
Benim bebeğimde 3 aylık tüm anlattıklarınız bizde de var bende bugün endişelendim bir sorunmu var acaba diye
B

Burcu B. Ö.

27 Kasım 2025 19:36
Benim bebeğim de öyleydi üçüncü ayında süt alerjisi çıktı alerji doktoruna götürdüm test yapmadılar kakasında kan vardı benimkinin süt ürünlerini kestim ama hala aynı ve geçmeyen pişiği var
N

Nimet

27 Kasım 2025 22:05
Ben de kendi kendime süt ürünlerini azalttım daha az kaka yaptı. Henüz ben kan görmedim. Geçmiş olsun sizlere de.
Aysun T. .

Aysun T. ..

28 Kasım 2025 21:06
Burcu hanım diyetinizde kaçak olabilir belki sadece süt alerjisi çıktı demişsiniz test yapmadılar demişsiniz orayı anlayamadım yumurta buğday gibi şeylere de alerjileri olabiliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir