Sürekli Hastalanma
92 görüntüleme
S
Sadiye Y.
31 Ekim 2025 06:55
 kızım 24 aylık tam iki yaşını doldurdu alerjik bir bebek yani doktor öyle dedi ama sürekli hastalanıyoruz ayın başında hastalandık antibiyotik kullandık şu an yine burun akıntısı hapşırık öksürük var ve ben bunun önüne geçemiyorum beslenmesine dikkat ediyorum her şeyine dikkat etmeme rağmen yine de hastalanıyor artık çıldırmak üzereyim doktora götürmek istemiyorum çünkü götürdüğüm an direk antibiyotik veriyor iki ay içinde üçüncü antibiyotik olacak gidersek Osman hocanın önerdiği evde yapılması gereken tüm herşeyleri de yapıyorum hastalık aşamasında ama artık kafayı yeme durumundayım

Betül ..
31 Ekim 2025 08:37
Bizde 3,5 yaşındayız.Alerjik bir kız çocuğu.Ara ara sanki grip olacak gibi burun akıntısı hapşırık öksürük oluyor.Ama tam anlamıyla bir grip değil muhtemelen alerjik.Semptomlar şiddetlenmeden öylece gidiyor.Nebulizatör ile hava veriyorum.Fitospan bitkisel öksürük şurubu veriyorum.Onun dışında ayak altına babyvicks üstüne çorap öyle uyuyor.Boğazı öksürükten hafif kızarıyor vacolzen bitkisel sprey sıkıyorum boğazına.Ama bizde de hastalıksız bir günyok ama antibiyotik kullanmadan böyle atlatıyoruzBirde alerji şurubu semptomlar olunca içiyoruz
S
Sadiye Y.
31 Ekim 2025 13:51
Ben bi buhar veriyorum ama sizin söyledikleriniz hakkında hiç fikrim yoktu açıkçası doktorumuz da hiç alternatif bişey önermiyor bunları Dr ye danışıp deneyeyim

Betül ..
31 Ekim 2025 20:26
Biz özel klinik doktora gidiyoruz muhtemel size o yüzden önermemiş olabilirler.Devlete gidince bana da öneren yok hatta özele gidene kadar bunları bende bilmiyordum