Sürekli Emmek İstiyor

163 görüntüleme
N

Nur A.

6 Ocak 2026 19:41
Kızlar 8 günlük bebek 2 sün sarılıktan hastanede yattı pazartesi çıktı şuan da sürekli memede emmek istiyor günde 5-6 bez çiş kaka var doymuyor mu neden sürekli memede emiyor memeden ayrılınca uyanıyor memede uyumak istiyor hep
B

Büşra K. ..

6 Ocak 2026 19:46
Nur Hanım bebiş daha çok küçükmüş çene kasları gelişmediği için ufak ufak emişi uyuması gayet normal günde 4-5 defa çişli bez alıyorsanız memede tatmin oluyorsa sorun yoktur
N

Nisa B. ..

6 Ocak 2026 19:47
Yeni doğduğu için mide kapasitesi küçük oluyor bu yüzden çabuk acikiyorlar elinden geldiğince emzirmeye çalış hem sütün için faydası olur hemde bebek sarılığı daha kolay atlatıyor aynı şey benim de başıma geldi tabiki her şeyin aşırı fazlası zarar buna da dikkat ederek emzir
A

Ayşe Ş. ..

6 Ocak 2026 20:12
Bebeğiniz çok küçük düzgün ememiyor çenesi yoruluyor olabilir. Bizde sarılığın kenarından döndük. Doktorumuz yenidoğan döneminde en az günlük 8 bez saymalisiniz demişti. Kilo alımı iyi ise bir sorun olmaz. Emiyor uyuya kalıyor ise doyuyordur da. Dünyayi tanımıyor ki bir bildiği siz varsınız sizinle bagida dudakları ve sizin memeniz çok normal böyle olması.
C

Cigdem

10 Ocak 2026 02:10
Bebekler ic güdüsel olarak ilk aylarda cok emerler hatta saatlerce emerler benim bebegimde böyleydi sonradan düzeliyorlar.. Ic güdüsel olarak kendilerine yeterli hale getirmeye calisiyolar Sütü.. ,,Cluster Feeding,, Küme beslenme deniyormus buna Tipta bir arastirin Internette belki belirtiler bebeginizle uyusuyodur..
S

Sibel Y.

12 Ocak 2026 14:11
@Cigdem ne zaman bıraktıbu meme bağımlılığını benimki iki aylık oldu hala aynı çünkü
C

Cigdem

12 Ocak 2026 14:23
Yaklasik 1,5 2 aylikken birakti.. bir an olurdu saatlerce memede kalirdi sonra normal ritmine dönerdi..
G

Gözde ..

12 Ocak 2026 20:51
Arkadaşlar 8 aylık bebeğim var bebekleriniz emerken size zor gelebilir bizde oralardan geçtik de 4. Aydan sonra bunlara bir özellik geliyor sonrası emzirebilene aşk olsun. Şimdi emzirebiliyorken ne kadar emerse emsin insan bunaliyor ama meme yada biberon reddi yapan çocuk çok çok daha zor. İnşallah yaşamayın emzirebiliyorken bol bol emzirin. ❣️
G

Gözde ..

12 Ocak 2026 20:55
Konu için de bebeği ne kadar emzirirsen sütün o kadar çoğalır ve bebek kilo da alır önemli olan etkili emmesi bir memeni güzelce boşalt sonra diğerine geçir sütün yağlı olanı arka sütünü de alsın. Şimdilik çok zor gelebilir ben de öyle düşünürdüm az emiyor doyuyor mu niye sürekli emmek istiyor vs. Anne sütüyle mama bir değil anne sütü kolay sindirilen birşey ve mideleri çok küçük ek olarak çene kasları da gelişmiş değil tex yoruluyor dinlenip dinlenip emiyor. Sütüm yetmiyor mu psikolojisinden kendini çıkar sürece güven. Bebeğini her istediğinde emzir ❣️
N

Nur A.

12 Ocak 2026 21:31
Büyükler doymuyor bu çocuk aç sütün yetmiyor mu diyince insan tedirgin oluyor yorumlar için teşekkürler ❤️❤️
G

Gözde ..

12 Ocak 2026 22:46
Amaaann ammmaaannn bu büyüklerden ve sütün yetmiyor mu lafından ben ne çektim artık ben de inandım sütümün yetmediğine. Lütfen önlerini kes yoksa asla asla çeneleri durmuyor. Yarın çocuk zayıf kalır sütün yetmiyor psikolojisine girip sütünü azaltırsan. Unutma senin memeler şelale ve bebeğin doyuyor kendine yüksek sesle bunu söyle bol bol su iç. Hurma ye dut kurusu ye. Su içmeyi katiyen bırakma. Komposto da içebilirsin. Sonra memelerini sıkarak sütün yetmiyor diyenlere nişan al. ❣️
G

Gözde ..

12 Ocak 2026 22:48
Ve her seferinde firsat buldukça uyu bırak büyükler kendilerine düşeni yapıp sana baksınlar. Su+uyku+yemek+bebeğin emmesi+senin sütle ilgili düşüncen hepsi toplanarak süt üretimini gerçekleştirecek. Sütün de artar pozitif düşünürsen korkma kendine ve bebeğine güven. Tabikii gereklilikleri yapmayı unutma su uyku yemek ve pozitif düşünce ❣️
N

Nur A.

12 Ocak 2026 22:50
@Gözde yaa teşekkür ederim yorumuna bayıldım gece gece iyi geldi 😁❤️❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir