Sürekli Emmek İstiyor

84 görüntüleme
T

Tuğçe

7 Kasım 2025 10:21
4 ay 7 günlük erkekbebek 3gundur sürekli emmek ve kucakta emerek durmak hatta uyumak istiyor besiginde veya başka yerde uyumak yatmak oynamak istemiyor normalde 3saatte bir emer besiginde uyurdu şimdisürekli ağlıyor acaba aç mı ilave mama almıyor veriyorum ama istemiyor
Ümran A.

Ümran A.

7 Kasım 2025 10:31
Bez sayısı ideal ise doyuyordur. Diş dönemi olabilir emerek rahatlamak istiyordur bebiş 🐣
A

Aslı K. ..

7 Kasım 2025 10:36
benim oğlumda 4 ay 10 günlük mama+a.s ile besleniyor. 4 ay asilarindan sonra mama ve biberon reddi başladı sebepsiz ağlamala, huzursuzluk, aşırı emme istediği, yalnız kalmak istemiyordu. Doktorumuz bu sürecin geçici olduğunu soyledi çok şükür düzelmeye başladı, yeniden mama ve biberon tutmaya başladı, bebeginizin ac kaldigini dusunuyorsaniz mamayi şırınga veya kasikla vermeyi deneyin yinede istemiyorsa kilo takibi yapın, kilo kaybı yaşarsaniz ek gıda için erken hipp kaşık mama(4+ ay olan)önermişti doktorumuz sizede söylemek istedim,
T

Tuğçe

7 Kasım 2025 10:45
Merhaba,kilo kaybı yok son 1ayda beklenenden az kilo almış sadece 250gr almış yani doktor anne sütünü verdikten sonra mama teklif etmemi 4ay 20günlük olduğunda da ek gıda tadımına başlamamızı diş sancısı olmadığını büyüdüğü için olabileceğini söyledi ama mama almadığı için acaba aç mı düşüncesi kafamdan çıkmıyor umarım geçicidir bebişlerin hepsi sağlıkla büyüsün inşallah
B

Betül ..

7 Kasım 2025 10:59
Günde 5 adet dolu çişli bez çıkarıyorsa aç değildir merak etmeyin sadece dönemsel bir durumdur muhtemelen

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir