Sürekli Emmek İstemek
135 görüntüleme
K
Kübra
23 Ağustos 2025 16:35
Bebeğim 43 günlük. Memede uyumasının yanı sıra sürekli emmek istiyor bazen 1 saati buluyor memede kaldığı. Çektiğim zaman tekrar istiyor uyanırsa eğer. Sütümün de yettiğini düşünüyorum açıkçası çünkü kilo alımı güzel. Normal mi bu kadar emmek istemesi ve memede uzun kalması 😮💨
M
Mine G.
23 Ağustos 2025 16:52
Normal galiba. Benim bebeğimde çok emmek isteyen bi bebekti 15 günlükken reflü sorunu olunca emzik verdim. Tok olduğunda emmek istediği zamanlarda ve uyku öncesi emzik teklif ettim. Emziği kabul etmezse emzirdim genelde. Şuan 3 aylık emzik yerine meme teklif etsem 45 dk falan emiyor :)

merve
23 Ağustos 2025 17:50
Cok cok normal. Annesinin kokusunu istiyor emmese de öyle durmak ona huzur veriyor bu anın tadını çıkarın bence 🌸

Ayşegül A.
23 Ağustos 2025 17:51
Bizim de öyleydi.45 dk 1 saat sürüyordu.sonraları 15 dakkya düştü emmesi.3 aylık olduk artık çok nadir 15 dkka emiyor 8-10-12 dkk artık.emme kuvvetleri güçlü olmadığı için süreleri uzun olabiliyor sanırım.mideleri de çok küçük.çok çabuk acıkmaları normal.ilerleyen zamanlarda çeneleri iyice güçleniyor bizim öyle oldu geçicek merak etmeyin çok zor yaşadık ama geçiyor ve nasıl geçtiğinin farkına bile varmıyorsunuz😊
K
Kübra
23 Ağustos 2025 18:50
Ne bileyim ya sanki böyle alışırsa büyüdükçe daha çok isteyecekmiş gibi konuşuyor çevremdeki herkes. İşin zor yok bilmem ne. Sanki ben böyle yapıyorum. Çocuk doğduğundan beri böyle yani neyin alıştırmasını yapcam minicik bebeğe
D
Demet Ö.
23 Ağustos 2025 19:01
Kübra hanım bebeğiniz daha cok küçük ve size çok ihtiyacı var sizin kokunuzla kucağınızda huzur buluyor ve emin olun bu aylarda çok çok normal benim bebeğim de öyleydi bir saatte bir emmek isterdi cok zorlanirdim kendimce kizardim saat başı emzirmek zor gelirdi sonra bebeğim 3 ayda meme reddi yaptı ve o günden sonra bir daha ne yaptıysam memeye dönmedi o kadar kıymetli ki emzirmek bırakın istediği kadar emsin ve sizde çevrenizdeki insanların hiç duymayın el kadar bebek bırakın alışsın büyüdükçe değişecektir anın tadını çıkarın ben şuan emmesi için saatlerimi bile harcardim 😔😔