Sürekli Emmek İsteme ve Kucak

154 görüntüleme
A

Asel

27 Haziran 2025 10:01
Bebeğim 2 ay 12 günlük özellikle son bir kaç gündür kucağımdan hiç inmek istemiyor ve sürekli emmek istiyor meme ağzından çıkınca kıpırdanmaya başlıyor ve ağlıyor aynı şekilde uyuduktan sonra iyice dalmasını bekleyip indiriyorum fark edince yine ağlamaya başlıyor ve kucağıma alınca susuyor gece gündüz bu şekildeyiz aranızda böyle olan var mı normal mi
E

Elif Ö.

27 Haziran 2025 16:19
Aynı durumdayım ve buna bir çare arıyorum artık bunaldım. Dinlenip uyuyamadığım için üstüne bir de benim sütüm de gelmiyor haliyle. Bir de süt gelmiyor diye sinirleniyor ağlıyor. Biberon mama veriyorum yok o da illa memede kucakta olacak. Ne yapacağız böyle nolur bir çare ya
P

Pervin Ş.

27 Haziran 2025 16:22
Bebekler bir süre sonra bizi emzik olarak kullanıyor emzik denediniz mi
A

Asel

27 Haziran 2025 17:08
Emzik emiyordu normalde onuda reddediyor🥲
E

Elif Ö.

27 Haziran 2025 17:50
Benimki hiç emzik tutmadı 🥹
E

Elif M.

27 Haziran 2025 18:36
Benimki de emzik almiyor bibetonla mamayida zor aliyor bende cok bunaldim sutum yetmiyor gibi hisseediyorum.sutum gelmediginden daha bi hirsla cekiyor memeyi bu seferde uclari yara oldu.biyere bile cikamiyorim
A

Asel

27 Haziran 2025 18:57
Aynı durumdayız bu aylarda normal mi acaba
A

Ayşe E.

27 Haziran 2025 19:07
Ben ve çevremdeki birçok anne de aynı şekilde geçirdik bu süreci. Bebek günün çok önemli bir kısmında benim kucağımdaydı, uykularını hep kucağımda yapıyordu. Anne kokusu ve süt daha güvende hissettirdiği için bir sorun olmadığını söylüyor emzirme danışmanları

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir