Sürekli Emmek
114 görüntüleme
M
Mine Ş.
12 Eylül 2025 15:10
17 günlük bebeğim var sürekli emmek istiyor her istediğinde vermemi istiyor. Doktorumuz 2 ile 3 saatte bir beslememi istediler. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı ilk bebeğim tecrübesizim 🥹
Z
Zeynep E. O. ..
12 Eylül 2025 15:14
Daha çok küçük. Sadece beslenmek için değil sıcaklığın kokun için de memeye gelmek ister. Tabi ki emmeli. Çenesi çabuk yorulur azar azar sık sık emmeli.
M
Mine Ş.
12 Eylül 2025 15:35
Hemşiremiz 1 ayda alması gereken kiloyu 1 haftada almış emzirme saatlerini belirleyelim diyince ne yapmam gerektiğini bilemedim henüz çok küçük ve çabucak acıkması normal 🥹

Aybike A. ..
12 Eylül 2025 21:34
Valla benim ki de öyle , beş aylık oldu hala hiç bir şey değişmedi doktor yapacak bişey yok dedi kilosu bir tık fazla ayına göre ama ne zaman isterse emziriyorum 😁
M
Mine Ş.
13 Eylül 2025 04:42
Maşallah tospike 🤣 o zaman böyle devam napalım 😁
Z
Zeynep E. O. ..
13 Eylül 2025 05:28
Sonra o kilolar yavaşlıyor. Benim kızımda ilk 3 ay çok hızlı kilo aldı. Dr 3 saate bir emzir dedi ama gelde bebeğe anlat. 😂 hemşire birşey olmaz anne sütünden aynen devam dedi ki bence mantıklı olan buydu ve devam ettim. Sonra ataklar dı, dişti, yaz sıcaklarıydı kilo alımı çok yavaşladı. Neyseki başlarda çok guzel kilo aldı 🥰
M
Mine Ş.
13 Eylül 2025 05:31
O zaman şuan için böyle devam etmek en mantıklısı 🥰 teşekkür ederim yorumunuz için ❤️