Sürekli Emme İsteği

102 görüntüleme
Ü

Ümran ..

15 Ekim 2025 20:27
Bir kısır döngüdeyiz resmen.Bebeğim sürekli emmek istiyor emdikçe fazla beslenmiş oluyor ve kusuyor.emerken sürekli çekiştirip duruyor hem canımçok acıyor hem de o hava yutmuş oluyor .her yolu denedik sakinleşmiyor sadece göğsümde duruyor ne yapacağımı bilmiyorum yoruldum 😔
B

Betül ..

15 Ekim 2025 20:32
Emerken çekiştiriyorsa gazı oluyordur. Öyle olunca ben ağlasa bile memeden çekip omzuma atarak gazını çıkarıyorum sonrasında da yeteri kadar içtiğine eminsem istese bile memeye almıyorum çünkü gazı tam çıkmayınca da uykusu olunca da meme istiyor. Ben direkt bunlara yoğunlaşıyorum
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

15 Ekim 2025 20:33
Muhtemelen bir sikintisi var ve memeyi rahatlamak için kullanıyor dişimi atak mi gelisim ağrısımi ayrılık korkusu mu sebebini bulmaya çalışmanızı öneririm
Ü

Ümran ..

15 Ekim 2025 20:35
50 günlük bebeğim.ne omzuma alıp gazını çıkarabiliyorum ne kucağımda gezdirebiliyorum morarana kadar ağlıyor resmen .sadece emzirme pozisyonunda sakinleşiyot meme vermeyince orda da ağlamaya başlıyor
S

Saziye G.

15 Ekim 2025 20:38
Gazi vardır oğlumda öyleydi ayrıca yarım saatten fazla emzirmeyindaha çok artacaktır gazı. Gazını alın rahatlar bebiş
B

Betül ..

15 Ekim 2025 20:43
Bazen gazını aldık sanıyoruz ama tam çıkmamış oluyor sırtına pat pat pat vurduktan sonra aşağıdan yukarıya doğru 8 çizin birkaç kere ve sıvazlayın gazı çıkarmada çok etkili
S

Saziye G.

15 Ekim 2025 20:49
Alt gazı vardır bebeğinizin ağızdan değil

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir