Sürekli Emme İstegi

117 görüntüleme
Ç

Çilem K.

20 Eylül 2025 15:19
Bebeğim 8 hftalık hep memede kalmak istiyor oyalıyamıyorum cıngırak vs ile kuıcakta gezdiriyorum en fazla 5 dk ilgisini çekiyor ağlamaya başlıyor yine aynı. tok olduğuna eminim sürekli emdiğinde gaz sorunu başlıyor bıraksamsabahtan akşama emecek nasıl oyalıyabilirim atak haftası vs olmasada böyle emmek istiyor sürekli
N

Nur

20 Eylül 2025 15:35
Benim bebegimde öyle mama içen bebeklerde böyle mi acaba
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

20 Eylül 2025 15:57
Merhaba Çilem hanım,
Bu konunun uzmanı değilim ama benzer durumu bebeğim yeni doğanken yaşadım. Genellikle gaz sorunu olan bebekler bunu daha sık yapıyor ve emdikçe de dediğiniz gibi bağırsaklar sürekli aktif olduğu için huzursuz oluyorlar ayrıca emme refleksi ile rahatlıyorlar bu sebeple bu yolda bi adım atabilirsiniz. Ben emzik kullandım ve bu konuda rahat ettim ayrıca belki tıbbi açıdan doğru değildir ama en azından ilk 3 ay bebeğimi talep ettikçe emzirdim. Zaten bu dönemde görmesi dahi net olmadığı için bişeyle oyalamak çok mümkün değil, emmesi de her zaman açlık ile ilişkili değil. Bazen rahatlamak, bazen güvende hissetmek bazen sadece memenin orda olduğundan emin olmak için emiyor. Sonrasında beslenmelerini düzene koydum ama 8 hafta bunun için çok erken 🥲 sizi zorluyorsa benze emzik kullanın ve bebeğinizin refleksini rahatlatın 💕
Sinem U. K.

Sinem U. K.

20 Eylül 2025 15:57
Benim bebişimde öyleydi şimdi daha iyiyiz düzeldi. Sürekli temas etme isteğiyle yapıyorlar. Kucağınızda daha çok vakit geçirirseniz sizinle ne kadar temas ederse o kadar düzeliyor. Bir de gaz sancısından sürekli emmek istiyorlar. Gazı varsa onu düzeltmek için bişeyler yapmak lazım.
Ç

Çilem K.

20 Eylül 2025 16:01
Emzik almıyor çok emzik denedim😞.. Gaz damlası da kullnıyoruz düzenli onu kullanmazsak zaten hiç durmuyor 🥲
A

Aycan

20 Eylül 2025 16:20
Benim de bebeğim 8 haftalık devamlı emek istiyor ve çevrem aç olduğunu doyamadığını düşünüyor ama öyle değil biliyorum ki doyuyor ben ne zaman isterse emziriyorum gazını çıkarmaya çalışıyorum ağızdan bazen popodan çıkaramıyor bazen çıkarıyor gaz damlası nurse harvey almıştım kendimde anason rezene kimyon çayı içiyorum arada
Sinem U. K.

Sinem U. K.

20 Eylül 2025 16:28
Gaz damlası olarak sab simplex kullandık yanında biogaia beraber biz faydasını gördük. İsterseniz deneyebilirsiniz fakat devlet karşılamıyor bilginiz olsun
Ç

Çilem K.

20 Eylül 2025 16:45
Deneyelim huzurlu olması için her şeyi denemeye çalışıyorum 🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir