Sünnet Yöntemi

130 görüntüleme
E

Emine G. ..

14 Ekim 2025 11:48
Merhaba anneler sünnet yaptırmak istiyorum 3,5 aylık bebeğim hangi yöntem yaptınız cerrahi mi klimps mi hangisi iyidir.
K

Kübra G.

14 Ekim 2025 11:49
Eski yöntemle yaptırdık 4 aylıktı oğlum ben eski yöntemin daha iyi olduğunu biliyorum yanlış yönlendirmekte istemem tabi
F

Figen ..

14 Ekim 2025 11:49
bebeğimi 3 aylıkken cerrahi yöntemle yaptırdım toparlanması dikişlerin düşmesi derken gerçekten 20 günü bulabiliyor klipsliyi daha önce hiç duymadım
E

Emine G. ..

14 Ekim 2025 11:50
Bende eski yöntem düşünüyorum
P

Pelin B. Ö. ..

14 Ekim 2025 11:53
Biz 28 günlüktü yaptırdığımızda ama ağrısı fazla oldu eski yönteme daha iyi diyorlar
Y

Yonca ..

14 Ekim 2025 11:56
Biri 3 diğeri 6 aylik 2 oglumu da klipsli yaptırdım. Dikişsiz bir yöntem ve araştırmalarimda hata oraninin en düşük olduğu yöntemdi. Sünnet derisini sıyırıp klips takiyorlar zaten ne kadar derinin kesileceği belli oluyor ordan kesiyorlar. Ilk oglumda 2 aylikken yaptirmistik daha hizli iyilesmisti.kucugü 3.5 aylikken yaptirdik ikisinde de hicbir sorun yasamadık. En iyisini doktorunuzla konusup karar verin. Bazı drlar direk dikisli yapiyorlar.
N

Nergis Y. E.

14 Ekim 2025 18:01
Eski yöntem dediğiniz dikişli olan mı?
E

Emine G. ..

14 Ekim 2025 18:03
Evet dikisli
K

Kübra G.

14 Ekim 2025 18:06
@Nergis Yılmaz Ergin evet dikişli olan ilk iki gün biraz zor geçti bizim için sargılı oluyor onu ılık su ile çıkartmanız gerekiyor o aşama zorladı sonrası kağıt bardağı kesip koydum kaka falan bulaşmadı beze değip acıtmadı krem sürdük dr verdiği çabuk iyileşti
B

Büşra K.

14 Ekim 2025 18:18
2,5 aylıkken dikişli yöntem ile yaptırdık, ilk 3 gün karton bardak ve krem kullandık bizde sargı vs yoktu. Daha sonrasında her gün banyo yaptırdık hiçbir sorun yaşamadık oğlum hiçbir aşamasında ağlamadı bile
K

Kübra G.

14 Ekim 2025 18:51
@Büşra Konuk bizde kremle birlikte dikiş kısmı sarılı idi biraz kilolu bir bebişti ve kireçlemeye ebaşlamış çişli bez sayısı azalmıştı belki ondan olabilir bilemiyorum da

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir