Sünnet Sonrası
106 görüntüleme

Ruken k.
16 Ekim 2025 13:30
Oğlum 2 ay 18 günlük yaklaşık 4 gün önce sünnet yaptıkdüne keder iyiye gidiyordu bugün bakıyorum kenarları kırmızı sanki kan gibi bardak kullanıyorum beze temas etmemesi için ve furacin krem kullanıyorum tahmini ne kadar sürede iyileşir hafif kanama normal mi

Eymen B.
16 Ekim 2025 13:37
Merhaba, neredeyse aynı zamanda sünnet yaptırmışız. Benim oğlumda da birkaç gün sonra kanama olmuştu. Doktorumuza fotoğrafını gönderdiğimizde beze yapıştığı için kanama yaptığını söylemişti. Altını alırken ben de beze dokunduğunu fark ettim. Bardağı iki parmak kalınlığında kesip koyunca yapışma olmadı ve kanamamız kesildi. Yaklaşık on günde geçti diyebilirim. Geçmiş olsun🌸

Ruken k.
16 Ekim 2025 13:42
Çok tşk ederim ben evde sünnet ettirdim oğlumu ve ilk günden beri bardak kullanıyorum bugün kanadığını fark ettim herkes 4 günü geçti iyileşmesi lazım diyince merak ettim içimi rahatlattnz sağolun
S
Suzan D.
16 Ekim 2025 14:27
Merhaba ben 1 buçuk ay önce kadar yaptırdım. Bardak vs hiç kullanmadım. Beze yapışmaması için bebek yağı kullandım. Hem sünnet üzerine döktüm hem de benek bezinin denk geldiği kısıma döktüm. Hiç yapışma ya da kanama olmadı.Ben özel bi klinikte yaptırdım bu şekilde önerdi.

Ruken k.
16 Ekim 2025 14:53
Peki pipisinin üstüne de dökünce mikrop kapmadı mı

Aleyna T.
20 Ekim 2025 16:31
Aneztezi verildimi bebeğinize acaba biz 50 günlükken doktora gittik sünnet için doktor bize şuan içim bebeğe anestezi vermeye gerek yok 6 aydan sonra yapılmasını önerdi.

Aleyna T.
20 Ekim 2025 16:31
Bebeğim şuan 4,5 aylık sünnet ettirmek istiyorum ama Aneztezi almasını çok istemiyorum nasıl yaptırdınız acaba
S
Sena C.
21 Ekim 2025 13:07
Farklı bir durumunuz yoksa lokal anestezi yapıyorlar yani sadece o bölgeyi uyuşturarak.
F
Fatma S. ..
21 Ekim 2025 13:50
Sarı kantaron yağı damlatabilirsiniz hem iyileştiriyor hemde yapışmıyor biz hiç bardak kullanmadık hiç yapışma falan olmadı