Sünnet

60 görüntüleme
S

Sena S.

15 Ekim 2025 10:37
Hanımlar bebeğim 3 aylik gelecek ay sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. Bu süreçte tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı sizin deneyiminiz nasıldı?
B

Berfin

15 Ekim 2025 11:10
Benim tavsiyem bacaklarını hareket ettireceği bir dönem de olduğu için bacakları çarptıkça canı acıyabilir diye o bölgeye bırakabileceğiniz kaplar var veya karton bardakla da yapabilirsiniz bu huzursuzluğunu biraz aldı . Ayrıca bebeğin idrar yaptığında canının yandığını tespit ettim o süreçte ağladığında sakinleştirmek için size ihtiyacı olacaktır ten teması emzirme ilgi bu süreci onun için kolaylaştıracaktır .İdrar yaptıkça idrarının o bölgeye değmesi iyileşme sürecini hızlandırıyormuş öyle duydum bunu da paylaşmak istedim . Hijyen çok önemli her alt değiştirmede eller yıkanmalı ,kullanılacak ilaçlar varsa dikkatle kullanılmalı bence
S

Sena S.

15 Ekim 2025 11:23
Teşekkür ederim Berfin hanımm 🙏🏻
Y

Yaren A.

15 Ekim 2025 13:15
Merhabalar bende yaptırdım 6 aylıkken doktor sadece vazelin aldırdı ilk çişi yaparken çok ağladı uyku saatiydi otur kalk pozisyonuyla kucakta uyuttum bardak vs koyma dedi doktor çünkü çişle iyileşicek ded gerçekten de öyle oldu endişe etmeyin hiç bir konuda erken yaptırmak rahatlık1 gün huysuz oluyorlar ertesi gün geçiyor.Her altını aldığımda yaranın uz geldiği yere vazelin sürmemi söyledi bizim için güzel geçen bir dönemdi hatta ayaklarını ben tuttum ayrıca oğlum dönebiliyordu da hiç acısı ağlaması olmadı ertesi gün bile..İçin rahat olsun şimdiden Allah kolaylık versin
S

Sena S.

15 Ekim 2025 13:24
Sağolun @Yaren Arıkan hanım içim rahatladı umarım bizim surecimiz de rahat gecer

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir