Sünnet
151 görüntüleme
K
Kevser K.
1 Ekim 2025 13:23
Yenidoğan sünneti yaptıranların memnuniyetini ve iyileşme sürecini merak ediyorum yardımcı olabilir misiniz
S
Sümeyye ..
1 Ekim 2025 13:42
Ben 2 buçuk aylıkken yaptırdım. 2. Gün iyileşti banyo yaptırdık. 5 gün bardak koyduk idrarı yakmasın diye sonra şimdi 2 hafta olacak. İyi ki küçükken yaptırdık anlamadık bile hemen iyileşti
D
Deniz
1 Ekim 2025 14:29
Bende 2.5 aylıkken yaptırdım bizimki biraz zor oldu onun sebebide bize sadece ilk gün zeytin yapı damlatın demişlerdi bizde öyle yaptık ve sargılar yaraya yapıştı öle oluncada baya zor oldu sargıyı çıkarmak yara iyileşşmesi falan ama benim çok yakınlarımda benimle aynı zamanda yaptırdılar onlara kantoron yağı önermiş hekimleri onlar baya kolay atlattı
Ö
Öznur Ç.
1 Ekim 2025 14:56
Bazı doktorlar önermiyor ama bizimki bir aylıkken doktorumuz yaptırabilirsiniz dedi cerrahta bir sıkıntı görmedi yaptırdıkve korkmama rağmen şimdi iyi ki diyorum çünkü üstteki yorumlardaki gibi çok hızlı iyileşti
N
Nurgül Y.
1 Ekim 2025 16:15
Bizde 3 aylıkken yaptırdık 1 hafta sürdü yada sürmedi iyileşti. Bezini sık sık değişinki acımasın çünkü idrar asitli olduğu için ilk 2 gün yakabiliyor ama onun dışında bir problem yaşamadık. İyiki yaptırmışız sonrasında bazen ciddi travmalar yaşayabiliyor çocuklar
G
Gül ..
2 Ekim 2025 10:12
Karton bardak koyun diyorlar
T
T.e
2 Ekim 2025 11:29
merhaba geçen hafta salı günü 4aylık bebeğimi sünnet yaptırdık.ilk üç gün bardak koyduk ve her bez değişiminde doktorumuzun verdiği kremi kullandık ve 3günden sonra5gün her gün banyo yaptık eğer huzursuz olursa calpol kullanmamızı söyledi doktorumuz şükür şuan iyileşme aşamasındayız
S
Seren A.
2 Ekim 2025 17:06
Merhaba biz tam 3 aylıkken yaptırdık daha erken yaptırmadığımıza pişman olduk öncelikle çok hareketlenmeden bence yaptırın bizim sürecimizde sadece ilk bir kaç gün zor geçti ki normal olarak olduktan bir gün sonra sargıyı evde çıkardık doktorumuzun tek dediği şey bol zeytinyağı asla bardak kapatmadık iyileşmeyi geciktiriyor bol zeytinyağı döküp sargıyı çıkardık sonrasında bir antibiyotikli krem verdi doktorumuz her seferinde onu sürdük ve bol bol zeytinyağı sürdük çok çabuk toparladı zaten dikişte kendisi düştü zeytinyağı sayesinde de yapılmadığı için rahat etti bir de büyük bez taktık