Sünnet
88 görüntüleme
D
Didem
27 Ağustos 2025 06:08
Çocuğum ayın 25inde 4.ay aşılarını oldu.
Bugün ise sünnet olacak. Aşı yan etki yapmadı çok şükür . Sünneti biraz ertelemeli miyim yoksa yaptırmalı mıyım ?
Bugün ise sünnet olacak. Aşı yan etki yapmadı çok şükür . Sünneti biraz ertelemeli miyim yoksa yaptırmalı mıyım ?
V
Vildan Ö. ..
27 Ağustos 2025 06:23
Merhaba oğlum üç buçuk aylıktı sünnet olduğunda iyiki yaptırmışız hatta geç bile kalmışız dedik bence bir an önce siz de yaptırın
D
Didem
27 Ağustos 2025 06:26
Bizde birkaç defa niyetlendik fırsat olmadı. Artık iyice hareketlenmeye de başladı yapalım aradan çıksın diyoruz. Teşekkür ederim cevapladığınız için
D
Didem
27 Ağustos 2025 06:27
Sünnet sonrası için nasıl bir yol izlediniz acaba? İlk çocuğum biraz ne yapacağımı bilemiyorum
F
Fatma S. ..
27 Ağustos 2025 06:29
Aşılar sünnetten 2 gün önce yada 2 gün sonra yapılabilir demişti çocuk cerrahı o yüzden sünnet olmasında bir sıkıntı olmaz. Geçmiş olsun 🌸
F
Fatma S. ..
27 Ağustos 2025 07:00
Verdiği kremleri kullandım. İlk günden itibaren kaka yaparsa yıkayıp kurulayın dedi. 2. Gün banyo yaptırabilirsiniz dedi. Banyodan önce 10 15 dk suda oturtun iyi geliyor. Kantaron yağı da kullanın kremlerle birlikte. 10 gün sonra tamamen iyileşmiş oluyor. 10 günden sonra hergün günde 2 kere pipinin dibine bastırın ucu çıksın o araya vazelin sürün yapışmasın bunu da 20 gün yapın dedi öyle yapıyorum. Biz 8. Ayda yaptırdık asla durmayan sürekli dönen bir bebek olduğu için bardak kullanmadık.