Sünnet

62 görüntüleme
S

Sedef Ç.

15 Ağustos 2025 09:01
merhaba, bebeğim yarın sünnet olacak inşallah 3 aylık. neler önerirsiniz acaba biraz korkuyorum çok zor geçiyor mü fikirlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var teşekkürler şimdiden
H

Hira N.

15 Ağustos 2025 09:47
Merhaba benim bebeğim de 3 aylıkken oldu. Hastaneye giderken yanınıza karton bardak alın bol bol. Arkalarını kesin bardagin boyunu kisaltin yani. Bir beden büyük bez kullanın 1 hafta kadar. Ve hastaneye giderken önceden sagdininiz süt yada mama alabilirsiniz yanınıza sünnet anında bebeği sakinleştirmek icin. Ama zaten lokal anestezi yaptıkları için hiç hissetmiyolar bebekler. Benim bebeğim öncesinde veya sonrasinda hiç ağlamadi. Hiç zorluk yaşamadım bir kaç güne de iyileşti zaten. Doktorun verdiği kremleri talimatları uygularsanız sorunsuz geçecektir.
F

Fatma B.

15 Ağustos 2025 15:06
Merhaba benim bebeğim de 4,5 aylıktı olduğunda. Karton bardak vs uygulamalar artık yok doğrudan bezi bağlayın ve korkmayın çişini yaptıkça daha kolay iyileşecek yarası dediler bize. Biz de öyle yaptık. Bez sıkı olur diye de korkmayın daha iyi hatta demişti hemşiremiz. Kakasını yaptığında yıkamamızı söylediler öyle yaptık. Sonrasında krem sürdük. Onun dışında kremi de çok kullanmadık. Korkmayın çok kolay atlatıyorlar. Ama annelik işte demekle olmuyor :)) çok geçmiş olsun şimdiden
F

Fatma S. ..

15 Ağustos 2025 15:54
Valla 8 aylıkken bile zor geçmedi o yüzden hiç korkmayın. Eve geldikten sonra dönmeye bile başladı. Kremleri kullandık. Kaka yaptığında ilk gün den itibaren yıkayabilirsiniz kurulayıp krem sürün. Hiç bardak kullanmadık. 2.gün banyo yaptırabilirsin dedi doktor öncesinde suda oturttum 10 dk falan. 10 gün sonra da günde iki kere 20 gün boyunca pipinin dibine bastırıp biraz dışarı çıkartın tam oraya ucada gelecek şekilde vazelin sürün yapışma falan olmasın dedi. Doktora sorun isterseniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir