Suluk Problemi
94 görüntüleme
İ
İlayda Ö. ..
26 Ekim 2025 19:46
Selamlar herkese ben M....n marka suluk kullanıyorum ve akıtıyor bebeğim 16 aylık içerken ağzından akıtıyor üstü sırılsıklam oluyor bu durum kesinlikle yaşamayacağımız suluk markası var mı tavsiye verebilir misiniz?😪

Emel C.
26 Ekim 2025 20:16
Merhaba ben chicco kullaniyorum walf aparatini dogru takarsaniz asla akitmiyor bendeki alistirma bardagi ama bu markanin iyi oldugunu dusunuyorum baya arastirip almistim
İ
İlayda Ö. ..
26 Ekim 2025 20:17
Ben bizimkindeki walf aparatını tam kapatıyorum ama bebeğim hızlı mı çekiyor pipetten ne yapıyon bilmiyorum akıtıyor gerçekten sorun haline gelmeye başladı😔
İ
İlayda Ö. ..
26 Ekim 2025 20:17
Teşekkür ederim o modele de bakalım
B
Büşra T.
26 Ekim 2025 20:32
Bizde chicco kullanıyoruz ama sorun sulukta değil benim kızımda bir yerden çekerken bir yerden suyu salıyor haliyle üstü ıslanıyor 😂 ama suluk güzel akıtmıyor bende memnunum
F
Filiz D.
26 Ekim 2025 20:39
Ben munckin kullanıyorum.küçük boy kullanıyordum.şuan 2,5 yaşına geldi yine munckin ın büyük boyunu aldım.her pozisyonda içilebiliniyor olması ve akıtmaması sebebiyle.
İ
İlayda Ö. ..
27 Ekim 2025 08:35
Filiz hanım bendeki de o ama inanılmaz akıtıyor bebeğime su fazla mı geliyor yutamıyor mu bilmiyorum ama her yer s gölü