Sulu Dıskılama
145 görüntüleme
A
Adike U.
15 Ekim 2025 01:27
Bebeğim 4. Ayına girecek ama yaklaşık bir aydır kakası su gibi bezde bir pütürlük vs bisey yok sarı renk sadece anne sütü ile besleniyor ama önceden kakası böyle değildi nedeni ne olabilir acaba beze sadece renk cıkıyor gibi ve çoğunlukla gürültülü olabiliyor yaparken
H
Hatice .. Ö.
15 Ekim 2025 17:39
Rotavirüs aşısından sonra uzun süre aynı şeyleri yaşadık bir süre sonra aynı zamanda kakada mukus da başladı . probiyotik ve laktaz enzimi kullanmaya başladık o şekilde biraz toparladı
A
Adike U.
15 Ekim 2025 17:42
Bizim rotavirüs aşısından önce başladı bu durum neden kaynaklı olabilir ki acaba herhangi bir ürün kullanmadım hiç probioytiklerin biraz daha çocukları zorladığını duydum kaka konusunda laktaz enzimin de ne kullandınız acaba
J
Jamala A.
15 Ekim 2025 17:52
İyi günler benim bebeğimde de bu vardı laktoz intoleransı dedi doktor.Karnı gur gur yapiypordu emzirince,probiotik doğumdan başlamışdım zaten,çok zorluklar çekdik,bana da süt ve süt ürünleri yeme dedi doktor,mamasını da deyişdi ondan sonraşükür iyileşdi.sanki qaz bombasıydı çocuk çıkaramıyordu,qazçıkarıcı boru salıyordum,kakasını yapamıyordu fitille ya da kulak çöpüne zeytin yağı bandırıp öyle hepsi geride kaldı şükür,ama mamanı çok sevmiyor meme istiyor onda da süt az,yalnız baktığım için hiç yardımım yok diye uykusuzluk düzensiz yemek yeme sütüm azaldı.
A
Adike U.
15 Ekim 2025 18:55
Mama kullanmıyoruz sadece anne sütü evet benim bebeğim de genel de emdikten sonra özellikle gece karnından çok gürültülü sesler geliyor ve bazen o esnada kakasını yapıyor yani gazı kendi çıkarıyor bi şekilde kakayı da gürültülü yapıyor
C
Ceren S.
21 Ekim 2025 19:37
Bende aynı ayda ve aynı durumdayım rotavirüs aşısı da yaptırmadım sadece anne sütü veriyorum bende sebebini bilmiyorum endişe de etmiyor değilim yaşayan yada doktorla görüşen var mı
A
Adike U.
22 Ekim 2025 18:56
Cuma günü doktor kontrolümüz var gittiğimde soracağım bilgilendiririm sizi de
C
Ceren S.
22 Ekim 2025 19:35
Çok sevinirim
A
Adike U.
25 Ekim 2025 18:32
Probiyotik önerdi doktorumuz sulu dıskı için eğer sürekli memede ise ön süt olayını fazla aldığı için
C
Ceren S.
28 Ekim 2025 13:44
Teşekkür ederim hangisi probiyotik bana da önermişti almadım da biogaia
A
Adike U.
28 Ekim 2025 17:49
Bize nbl önerdi bende almadım