Şu Verilir mi

95 görüntüleme
Y

Y.B

21 Eylül 2025 17:13
Merhabalar bebeğim şuna 2 aylık1 hafta sonra 3 aylık olcak sadece mama yiyor emziremiyorum çevremdekileemr su veeilimeli diyor ben verilmez die vermedim hiç size verilmemli zaten mamayı su ile yapıyorum🥺
İ

İpek B. Z.

21 Eylül 2025 17:17
Verilmez. Osman Hoca da vermeyin diyor. Zaten su ihtiyacını mama veya anne sütünden karşılıyor. Ben 7 aylıkken vermeye başladım, o zaman bile gerek yok aslında ama cok sıcak bir bölgedeyiz. Siz etrafa, özellikle yaşlılara bakmayın, onlarin zamanındaki bilgilerle şimdikiler cok farklı. Doktor vermeyin dedi deyip kestirip atmak gerekiyor bazen.
T

T.e

21 Eylül 2025 17:20
merhaba izmirde yaşıyoruZ ebemiz hava çok sıcak olduğu için ve bazı zamanlar emmek istememedi idrarın az olduğunda su verebilirsin demişti bi kaç keZ verdim korka korka kimiver diyor kimi verme diyor insan şaşırıyor ne yapacağını
K

Kübra G.

21 Eylül 2025 17:21
Ben de vermedim Osman hocayı ve diğer doktorları dinleyerek anne sütü ya da mamadan alıyorlar zaten gerekli değil kimseyi dinlemeyin doktor verme dedi vermiyorum ben diyin geçin bana da çok dediler ben öyle yaptım
S

Semen Ç.

21 Eylül 2025 17:40
hayır verilmemeli.vücuttaki sodyum dengesini bozacağı için zehirlenmeye bile sebep olabilir.
G

Gökçin N.

21 Eylül 2025 17:50
İlk 6ay sadece anne sütü ya da formül mama.Su vermiyoruz. Mantığınız çok doğru mamayı su ile hazırlıyoruz. Aynı mantıkla anne sütününde çoğu su.
İ

İlayda N. ..

21 Eylül 2025 17:56
Bebeğim 5 ay olucak neredeyse 3. Aydan başladım su vermeye ve hiçbir sorun olmadı yaşamadım hasta olduğunda bütün değerlere de bakıldı aksi bisey çıkmadı hala da veriyorum
A

Ayşenur B.

21 Eylül 2025 19:35
Bana sağlık ocağındaki ebe ilk kontrolde az az ver demişti sarılık için günde 2 3 kere çay kaşığıyla veriyordum şu an 4,5 aylık gün içinde 2 3 kere veriyorum, doktorda 3 aydan sonra az az ver demişti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir