Su İçmiyor

84 görüntüleme
G

Gamze B.

20 Eylül 2025 19:09
Merhaba,bebeğim 7buçuk aylık kilosunun 35 katı kadar su içmesi gerekiyor fakat su içmek istemiyor biberonla veriyorum genzine kaçırıyor kaşıkla veriyorum geri çıkartıyor ,nasıl daha kolay içirebilirim?
S

Sena D. ..

21 Eylül 2025 18:54
Size 35 katı kadar olduğunu kim söyledi bilmiyorum ama verebileceğin sınır zaten 100 ml geçmemeli yoksa kilo alamama gibi durumlar söz konusu oluyor ki içmese dahi mama veya devam sütü gün içerisinde tüketiyorsa zaten susuz kalmıyordur vücudu bunu bezinden bile anlaman mümkün tedirgin olmamalısın Bnce
G

Gamze B.

21 Eylül 2025 19:01
Ortalama kilosunun 30 35 katı kadar içmesi gerektiğini doktor söyledi çişli bez sayısı 4 5 oluyor ama bazen çişi koyu sarı oluyor bu sebeple biraz tedirginim
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

21 Eylül 2025 20:53
Merhaba; bu hesaplama yetişkinler için geçerlidir. Bebeklerde farklı hesaplanır. Bulunduğunuz ay itibari ile bebeğiniz sıvı ihtiyacını anne sütü ya da formül mamadan karşılayabilir. Doktorunuz klinik bir tablo varsa yönlendirmiş olabilir ya da iletişim problemi yaşamışsınızdır. Doktorunuza tekrar görüşebilir ya da farklı bir doktordan görüş alabilirsiniz.
G

Gamze B.

21 Eylül 2025 21:15
Merhaba,bilgilendirme için teşekkür ederim.🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir