Su İçerken Boğazına Kaçıyor

58 görüntüleme
A

Ayse G.

10 Ekim 2025 13:00
9 aylık bebek, ne ile su içirirsem içireyim boğazına kaçıyor öksürüyor.sadece suda böyle yapıyor. Biberon denedim, suluk denedim, şişe kapağı denedim, bardak denedim ama hep aynı. Tavsiyesi olan var mı?
Yeliz Ç.

Yeliz Ç.

10 Ekim 2025 13:02
Anne göğüs ucuna benzeyen sadece bebek emdikce içinden süt yada su gelen biberonlar var. Onu deneyebilirsiniz, benim bebeğim de mama içerken normal biberonlar da böyle oluyordu. Doğru biberonu bulduktan sonra çok rahatladık.
A

Ayse G.

10 Ekim 2025 13:05
Çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏 mama içerken hiçbir sorun yok, yoğurt çorba yerken de öyle. Aynı biberona su koyduğum zaman direkt öksürmeye başlıyor. Farklı markalar deneyeceğim 🙏
T

Tuğba B. ..

10 Ekim 2025 13:19
Kaşıkla denediniz mi
Buse

Buse

10 Ekim 2025 13:34
Bizde de oldu aventin sulugunu kullanıyoruz 9-10 aylarda oldu şimdi yavaşladı 11 aylığız. Çok susamışsa ara ara öksürüyor onun haricinde azaldı boğazına kaçmasına. Şimdi pipetli aldım ama daha icemiyor ondan
H

Hülya N. İ.

10 Ekim 2025 13:35
Kizim 7 aylik munchin sulugu var bende pipetli suyu sevdiği için cok heyecanlanio içiyor boğazına kaciyor baslarda daha fazla oluyordu zamanla gecer diye dusundum acikcasi ben
A

Ayse G.

10 Ekim 2025 15:24
Çok teşekkürederim yanıtlarınız için. Kaşıkla denememiştim onu da deneyeceğim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir