Sosyal Medya

417 görüntüleme
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Ekim 2025 15:33
Merhaba beni takip eden ve sorularını sormak isteyenler bana gerek buradan gerek sosyal medyadan gerek telefonumdan ulaşıyorlar. Fakat kendi instagram hesabımda özel hayatımı fazlaca paylaştığım için eskiden olduğu gibi anne bebek adına bir hesap açtım
anne_bebek_hemsiresi
Yazarak ulaşabilir sorularınızı dilediğiniz gibi sorabilirsiniz 💙💙💙💕🙏🏼
Canısı K.

Canısı K.

14 Ekim 2025 16:41
Merhabalar 6 ay 20 günlük bebeğimin dünden beri ateşi 37 38 arasında gidip geliyor elleri ayakları buz gibi ama kafası vücudu oldukça sıcak sık sık takip ediyorum evin ısısı 20-21 bebeğimi sadece zıbınla tutuyorum bazen onu da çıkarıp bezle yatırıyorum üst dişinin çıktığını fark ettim ilk kez böyle ateşleniyor doğru mu yapıyorum bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz 🙏🏻🙏🏻🥹
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Ekim 2025 16:43
38 dereceyi geçmiyorsa diş ateşidir. Ona da ilaç vermiyoruz takip ediyoruz. Elinizde parol varsa doktorunuzun reçete ettiği miktar kadar içirebilirsiniz diş ağrısından uyumazsa yapın fakat geceye kadar takip edin ilaç vermeyin 🙏🏼🙏🏼
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Ekim 2025 17:38
@Canısı Koç
Canısı K.

Canısı K.

14 Ekim 2025 17:38
Elleri ayakları soğuk ama vücudu ve kafası sıcak zıbınla uyuyup uyanması doğru mu
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Ekim 2025 17:54
Ateşini ölçtüğünüzde ateş ölçerinizden eminseniz ateşi yoksa kafasının sıcak olması hiç anlam ifade etmez elleri ve ayaklarının soğukluğu genelde ateş çıkacak olarak yorumlansa da halk arasında genelde öyle olmuyor telaş etmeyin takibini yapın bir problem olursa yine haberleşelim 💕
Betül .

Betül ..

14 Ekim 2025 18:12
Gece uykusuna geçince çok terliyor üstüde ince oda sıcaklığı da ideal.Ateşi de yok ama soğuk terleme var 3,5 yaş
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Ekim 2025 18:29
Ensesi başı ve sırtı terliyorsa tamamen normal yani fizyolojik bir durum. Vücut ısısını dengelemeyi öğrenmek adına yapıyor. Hekiminizle durumu görüşün tiroidle alakalı da olabilir kan tahlili varsa yakın dönemde yapılmış yine de kontrol etmekte fayda var
Betül .

Betül ..

14 Ekim 2025 18:36
Genelde sırtında soğuk terleme mevcut ve hafif alın ve ensede.Değerleri normaldi sadece çinko için zinco kullandık
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Ekim 2025 18:55
Zinco soğuk terleme nedeni olmaz. Muhtemelen dediğim gibi fizyolojik bir terlemeden bahsediyoruz durumu hiç hekiminizle görüştünüz mü
Betül .

Betül ..

14 Ekim 2025 18:59
Hayır hiç görüşmedim ama sanırım ilk sorum bu olacak.Çok teşekkür ederim.Son bir sorum olacak,aşırı derece kabızlık sorunu yaşıyoruz.Doktorumuz duplahac önerdi.Öncesinde enterogermina Kids kullanıyorduk.Devam edelim mi
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Ekim 2025 19:00
Enterogermina özelinde söylemeyeyim reklam olmasın ama kesmeden kullanın probiyotiklerin yer ayrı ilaç başka bir göreve hizmet ediyor. Ama yavrunuzu lifli besleyin suya ağırlık verin ilaçlar geçici çözümler bunu unutmayın 💕
Betül .

Betül ..

14 Ekim 2025 19:04
Evet karın ağrısı da bununla beraber kullanınca gidiyor.Çok teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için🙏🏻🌹
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Ekim 2025 19:07
Ne demek rica ederim 💕 şifa olsun
N

Nur B.

16 Ekim 2025 18:32
Merhaba bebeğim sekiz ay 22 günlük ek kısa sözünde çok başarılı değilim sanırım anne sütü alıyor 8 kg 200 gram doğum kilosu da iki 800 boyu yaklaşık 70 santim normal mi acaba endişe etmeye başladım çünkü
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

16 Ekim 2025 20:35
Doğum boyunu da yazarsanız persentil hesaplayalım @nur buran
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

22 Ekim 2025 22:40
.
N

Neriman K.

24 Ekim 2025 21:15
Ayça hanım burdan yazmak istedim benim kızım 3,5 aylık skolyoz dedi doktor egzersiz verdi çocuğuma yaptıramıyorum yetişkinin yapacağı hareket imkansız yapmıyo çocuğum yüZmede sivasta havalar soğudu imkanım kısıtlı ne yapmam lazım acill yardkm lütfen
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

24 Ekim 2025 22:26
Merhaba neriman hanım konu uzmanlığım dışında olduğu için yanlış yönlendirmek istemem arzu ederseniz bir ftr hekimi ile görüşün :(

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir