Soğuk Algınlığı İlacı
84 görüntüleme
B
Begüm A.
14 Ekim 2025 17:30
22 aylık burun akıntısı hafif öksürük var doktor Ase cold zero yazdı. Vermeye çekiniyorum bu aylarda kullanan var mı daha önce yada ilaç hakkknda bilgisi olan ?

Betül ..
14 Ekim 2025 18:22
Ben genelde nebülizatör ile hava veriyorum.Burnuna nazoster sıkıyorum.Yakasına yastığına coldmix damlatıyorum.Ayak altına babybalm sürüp çorap giydiriyorum.Hafif atlatarak geçiriyoruz.İlaç hiç duymadım ve hastaneye gittiğimde aferin pediyatrik önerdiler
S
Sembo
14 Ekim 2025 18:32
Benim bebeğimde 11 aylık hafif öksürük burun akıntısı sizde olduğu gibi doktora gitmedik serum fizyolojik ile günde 3-4 kez burun yıkama yapıyorum odanın nemini yüksek tutuyorum yakasına çarşafına cold mix damlatıyorum buharlı banyoda iyi geliyor birde dışarı çıkarıp temiz hava aldırıyorum yatmadan öncede öksürük için ayaklarına sarımsaklı zeytinyağ sürüyorum şuan için yaptıklarım bunlar açıkcası neşesi yerinde olduğu için doktora gerek duymadık daha öncede bu tarz hastalanmıştı doktor serum fizyolojik yazıp yollamıştı aynı şekil yapıp bir hafta içinde iyileşmiştik
B
Begüm A.
14 Ekim 2025 18:37
Teşekkürler yazdıklarınızın hepsini ben yapıyorum zaten. Sadece ilacı hiç kullanmadım bu konuda tereddütteyim

Betül ..
14 Ekim 2025 18:40
Nefes alamayacak kadar burnu tıkalı değil ise bence hiç gerek yok onu da en iyi siz bilirsiniz yaptığınız çözümler bir nebze ferahlatıyor ise kullanmayın derşm