Soğuk Algınlığı

126 görüntüleme
A

Ayşegül Ü.

3 Eylül 2025 14:30
Merhaba, sevgili anneler tecrübelerinize ihtiyacım var. 47 günlük bebeğim var. 1 hafta önce öksürük vardı, doktor viral enfeksiyon dedi, ciğerleri temiz dedi. Her gün burnunu serum fizyolojik ile temizledim. Şu anda çok şükür daha iyi. Evim 26-25 derece oluyor. Alt kat daha serin, 24 derece oluyor. Nasıl giydirmeliyim? Uzun kollu body giydiriyorum, altına eşofman+çorap. Bu uygun mu? Yoksa kısa kollu mu giydirmeliyim?
T

Tuğba A. ..

4 Eylül 2025 06:47
Bence çok kalın giydiriyorsunuz. Kısa kollu zıbın yeterli. Çünkü doktor kontrolünde çıplak kalıyor 24 derece sıcaklıkta. Sıcak hasta eder bebekleri bakteriler sıcak ortamda ürer serinde üremez
A

Ayşegül Ü.

4 Eylül 2025 06:49
Çok teşekkür ediyorum, ilk anneliğim o yüzden bilemiyorum, böyle bilgiler benim için çok kıymetli 🙏🏻
H

Hülya G. ..

4 Eylül 2025 08:37
Bebeğiniz henüz küçük ama ortam sıcaklığınız yüksek olduğu için sadece zıbınla durabilir. Kısa kollu zıbın yeterli olacaktır. Ancak ayaklari soğuk olursa bir çorap giydirebilirsiniz. İleriki dönemlerde çorap ihtiyacı da ortadan kalkacaktır.
H

Hülya G. ..

4 Eylül 2025 08:40
Üşüyüp üşümedigini kontrol etmek isterseniz göğsünü ve sırtını kontrol edin. El ve ayaklarının soğuk olması bisey ifade etmiyor
A

Ayşegül Ü.

4 Eylül 2025 09:01
Çok teşekkür ederim, hem de çok 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir