Sma Optipro ve Comfort Farkı

124 görüntüleme
M

Melike G. ..

27 Ağustos 2025 09:31
Şu an aptamil kullanıyorum ama mama değişikliği yapmak istiyorum sizce sma da hangisini tercih etmeliyim veya başka en iyi dediğiniz mama hangisidir fikirlerinize ihtiyacım var bu arada bebeğim 5,5 aylık ve ek gıda tadım sürecindeyiz
E

Eda Y.

27 Ağustos 2025 10:12
Merhaba hıpp combiotic kullanıyorduk biz çok iyi bir mama gaz problemi vs yapmıyordu kilo alımı da çok iyiydi ama bebeğim kusan bir bebekti bizde bu sebeple mama değiştik sma comfort kullandık daha çok kustu sonra aptamil ar aldık onda azalsa da kusması geçmedi şuan hıpp organik keçi sütlü kullanıyoruz ara ara kusmaları devam ediyor ama hıppte kaldık artık
K

Kübra Y.

27 Ağustos 2025 10:52
Ben aptamil kullanıyorum. SMAyı beğenmedi. SMA da 2 çeşit var deneyerek bakabilirsin. Bebekler bazen alıştıkları şeyi bırakmak istemiyor
M

Melike G. ..

27 Ağustos 2025 10:55
Aptamil kilo aldırıyor baya o yüzden değiştirmek istiyorum ek gıdayla birlikte kilo alımının önüne geçemem diye endişeleniyorum
G

Gülümser E. Ş.

27 Ağustos 2025 11:11
Kızım 14 aylık doğduğundan beri Aptamil veriyorum diğer markaları da denedim ama en iyisi gerçekten aptamil kilo konusunda derdiniz olmasın emekleme ve hareketlenme döneminde kilo alımı düşüyor
K

Kübra Y. Z.

27 Ağustos 2025 11:14
Biz başta aptamil prematür kullandık bir ay kadar sonra hip e geçtik çok sevdi ama gaz yaptı sma ya geçtik o daha beter etti çocuğumu gaz yaptı kustu hiç yaramadı hip combiotic den devam ediyoruz şu an alıştı da gayet iyi de kilo alıyor
M

Melike G. ..

27 Ağustos 2025 11:16
Herkes çok tombik kilolu filan diyorlar kafaya çok takıyorum üzülüyorum açıkçası o yüzden değiştirmeyi düşündüm ama bebekte ters tepki olabilir doğru söylüyorsunuz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir