Sma Optipro Mama

110 görüntüleme
E

Esma T.

10 Ekim 2025 12:34
Sütüm çok tayzikli geliyo bebek ememiyo diye mecburen mama veriyorum 2 buçuk aylık siz bu mamayı kullanıyo musunuz günde kaç öğün ve kaç cc veriyosunuz
C

Cansu İ. ..

10 Ekim 2025 12:39
Benim bebeğime de aynı 2 buçuk aylık,
mamayı kullanıyoruz emzirme sonrası yetmediği için veriyorum 90 ml günde 2 sefer olacak şekilde, sütünüzü sağıp vermeyi denediniz mi?
E

Esma T.

10 Ekim 2025 12:41
Sütümü sağıyorum ama makineye çok gelmiyo şuan ama elimle sıktığımda fışkırıyo resmen 3 4 yerden göğüsün süt dolması için 5 6 saat bekliyorum bi göğüsü sağıyorum sadece diğer göğüs dinleniyo ama yinede yeterli miktarda süt gelmiyo o yüzden bende 60 ml olucak şekilde veriyorum ki günde 3 4 öğün mama verebileyim diye
E

Esma T.

10 Ekim 2025 12:42
Bide kullanım şeklinde bebeğin ayına göre 120 ml e kadar çıkalabilir diyo o yüzden de içim rahat çünkü o kadar beslenme cc olarak vermiyorum
C

Cansu İ. ..

10 Ekim 2025 12:46
Mama kutularında yazan ölçüler tamamen mama ile beslenen bebekler için sağımı makine ile yapıyorsanız en düşük modda başlayıp 4 5 dakika sonra yavaş yavaş gücü arttırırsanız sütü daha güzel çıkartıyor en azından bende öyle oldu güçlü modda başladım bilmeden 30 ml süt zor çıkmıştı sonra arttırarak gidince 70 80 ml e kadar süt çıktı tanzikte kesildi sonrasında
E

Esma T.

10 Ekim 2025 12:47
Tamam deniycem teşekkür ederim 🙏🏼
D

Damla D.

10 Ekim 2025 13:01
Merhabalar 3 aylık kızım var benimde hiperlaktasyon problemi yaşadım bende benim de sütüm tazikli geliyor fışkırıyor elle manuel pompaya geçtim emzirme öncesi yapıyorum kızım daha rahat emiyır
S

Sudenur P.

14 Ekim 2025 23:04
Eğer sütünüz tazikli geliyorsa emzirmedem önce iki veya üç dakika elşe veya makineyle sağım yapmalısınız daha sonra bebeği emzirirseniz süt akışı artık yavaşladığı için boğulma riski ve emme reddi kalkar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir