Sma Optipro Mama
110 görüntüleme
E
Esma T.
10 Ekim 2025 12:34
Sütüm çok tayzikli geliyo bebek ememiyo diye mecburen mama veriyorum 2 buçuk aylık siz bu mamayı kullanıyo musunuz günde kaç öğün ve kaç cc veriyosunuz
C
Cansu İ. ..
10 Ekim 2025 12:39
Benim bebeğime de aynı 2 buçuk aylık,
mamayı kullanıyoruz emzirme sonrası yetmediği için veriyorum 90 ml günde 2 sefer olacak şekilde, sütünüzü sağıp vermeyi denediniz mi?
mamayı kullanıyoruz emzirme sonrası yetmediği için veriyorum 90 ml günde 2 sefer olacak şekilde, sütünüzü sağıp vermeyi denediniz mi?
E
Esma T.
10 Ekim 2025 12:41
Sütümü sağıyorum ama makineye çok gelmiyo şuan ama elimle sıktığımda fışkırıyo resmen 3 4 yerden göğüsün süt dolması için 5 6 saat bekliyorum bi göğüsü sağıyorum sadece diğer göğüs dinleniyo ama yinede yeterli miktarda süt gelmiyo o yüzden bende 60 ml olucak şekilde veriyorum ki günde 3 4 öğün mama verebileyim diye
E
Esma T.
10 Ekim 2025 12:42
Bide kullanım şeklinde bebeğin ayına göre 120 ml e kadar çıkalabilir diyo o yüzden de içim rahat çünkü o kadar beslenme cc olarak vermiyorum
C
Cansu İ. ..
10 Ekim 2025 12:46
Mama kutularında yazan ölçüler tamamen mama ile beslenen bebekler için sağımı makine ile yapıyorsanız en düşük modda başlayıp 4 5 dakika sonra yavaş yavaş gücü arttırırsanız sütü daha güzel çıkartıyor en azından bende öyle oldu güçlü modda başladım bilmeden 30 ml süt zor çıkmıştı sonra arttırarak gidince 70 80 ml e kadar süt çıktı tanzikte kesildi sonrasında
E
Esma T.
10 Ekim 2025 12:47
Tamam deniycem teşekkür ederim 🙏🏼
D
Damla D.
10 Ekim 2025 13:01
Merhabalar 3 aylık kızım var benimde hiperlaktasyon problemi yaşadım bende benim de sütüm tazikli geliyor fışkırıyor elle manuel pompaya geçtim emzirme öncesi yapıyorum kızım daha rahat emiyır
S
Sudenur P.
14 Ekim 2025 23:04
Eğer sütünüz tazikli geliyorsa emzirmedem önce iki veya üç dakika elşe veya makineyle sağım yapmalısınız daha sonra bebeği emzirirseniz süt akışı artık yavaşladığı için boğulma riski ve emme reddi kalkar