Sma Optipro
181 görüntüleme

Melisa D.
7 Ocak 2026 13:30
6 aylık bebeğime sma optipro kullanıyorum. Şuanda kullandığımız mama toplatılan seriden. Hangi mamaya geçiş yapmalıyım?

Ecem A. D. ✅.
7 Ocak 2026 13:31
Bende ayni durumdayım 4 buçuk aylık bu zamana kadar hep optioro kullandım çokta memnundum ama bu olaylar kafamı çok karıştırdı hipp deneyecegım bugün aldım deneyim gözlemleyeceğim

Melisa D.
7 Ocak 2026 13:32
Organic combiotic mi aldınız yoksa normal Organic mi. Hangisini alacağımdan emin olamiyorum
M
MK ..
7 Ocak 2026 13:34
Biz golden goat kullanıyoruz içeriği temiz deneyebilirsiniz bazıları kabız yapıyor diyor ama her bebeğe her mama iyi gelmeyebiliyor biz memnunuz açıkcası önce hipp kullandık o da iyiydi ama bebeğim zamanla tadını beğenmez oldu.

Melisa D.
7 Ocak 2026 13:37
Büyük paketleri yok onunda sanırım. 400 gr'lık paketlerden oluşuyor sadece değil mi ?
M
MK ..
7 Ocak 2026 13:45
Evet hippte ki gibi büyük paket yok diye biliyorum 400 gramlık alıyorum bende
B
Betül ..
7 Ocak 2026 15:09
Ben de sma optipro vermiştim bebişime ilk zaman ama sevmedi sonra hipp organik combiotice geçtik şu an çok iyi şükür gayet memnunum kabız da yapmadı
T
Tuba ..
10 Ocak 2026 14:29
Sma dan sonra hangi mamaya geçtiniz ben golden goata geçtim ama kabızlık yaptı. Hipp in içeriğinde Palm yağı var kullanmak istemiyorum. Bebeğin gazlı bir çocuk ne kullanabilirim. Öneriniz var mı?

Melisa D.
10 Ocak 2026 14:38
Hipp combiotic aldım en küçük paketinden denemek için geçiş yaparak verdim. 2 ölçek sma 2 ölçek hipp gibi yavaş yavaş arttırarak hipp geçtik ama gaz sancısı+ishal+ kusma yaptı ve içmeyi reddettio yüzden geri sma döndüm. Sma comfort kullanabilirsiniz toplatılmamış bulursanız onu alın bence. Ama hipp combiotic de gaz için rahatlatıcı bi mama sadece bebeğim beğenmedi
İ
İlkin D.
10 Ocak 2026 19:08
biz önce golden goat aldık sma comforttan sonra ancak golden goat kızımda çok şişkinlik ve gaz yaptı böyle baya ağlar derecesinde. Daha sonra hipp denedik birkaç gündür hippte de sulu+kesik tarzda bazen fışkırır şekilde kustu sürekli.Daha bu akşam aptamil prosyneo denedim aptamil istemiyorum dememe rağmen çünkü mama kalmadı. Evolviayı da söylediler ama inşallah aptamilde kalırız diyorum artık çünkü bu mama işi çok yorucu.