Sma Mama
110 görüntüleme
G
Gamze N. D.
13 Ekim 2025 07:33
Merhaba, ben Sma Comfort kullandım ama bebeğim hiç kilo almadı Sma Optiproya geçtim. Yine kilo almadı. Sizinde başınıza geldi mi?
S
Selma S.
13 Ekim 2025 07:44
Merhaba ben de sma comfort kullanıyorum bir sorun yaşamadım
bebeğiniz kaç kilo, kaç aylık, kaç ölçü kullanıyorsunuz
bebeğiniz kaç kilo, kaç aylık, kaç ölçü kullanıyorsunuz
G
Gamze N. D.
13 Ekim 2025 07:48
5 aylık oldu bugün 6600 kilo, emzirdikten 1 saat sonra 60-90 cc veriyorum
S
Selma S.
13 Ekim 2025 07:58
Doktoruna danışabilirsiniz ama ben izlediğim yolu söyleyeyim. Sütünüz çok gelmiyorsa yetmiyor olabilir. Kilosuna göre yeme miktarı kilox150 ml kadar olabilir bu da yaklaşık 28 ölçü demek sizin için
Sütünüzün miktarına göre arttırabilirsiniz mamayı
Bizimki 2 aylıkken 30 ölçüye yakın yiyordu şimdi bira mayası hurma uyku hepsine dikkat etmeye çalışıyorum 14 ölçü yiyor günde
Emzirirken bir süre sonrahuysuzlanıyor o zaman mamayı veriyorum hemen
Sütünüzün miktarına göre arttırabilirsiniz mamayı
Bizimki 2 aylıkken 30 ölçüye yakın yiyordu şimdi bira mayası hurma uyku hepsine dikkat etmeye çalışıyorum 14 ölçü yiyor günde
Emzirirken bir süre sonrahuysuzlanıyor o zaman mamayı veriyorum hemen
S
Selma S.
13 Ekim 2025 08:00
Bir de mamanıntadını beğenmemiş olabilir diyorlar onu da gözlemleyebilirsiniz

Yasmina Y. Ö.
İç Mimar
13 Ekim 2025 08:09
Merhaba huzursuzluk durumuna göre mamayı arttırabilirsiniz, doymuyor olabilir. Bende comfort kullanıyorum. Optiproyla besin değeri olarak hiç bir fark yok arasında. Optipro normal süt, comfort laktozsuz süt gibi düşünebilirsiniz.

Meltem G. Y.
13 Ekim 2025 09:44
Merhaba ben bebeğime SMA Comfort kullanıyorum 5 aylık reflüsi var kusması maalesef çok oluyor ilaç başladık SMA OPTİPROYA yu denemek istiyorum ama iki mama arasında ki fark nedir tam olarak comforta kilo almadı hiç