Sma Ar Mama Görüntüsi
94 görüntüleme
A
Ahizer K. A.
24 Ağustos 2025 18:19
Marhabalar kızım 2 gün sonra 3 aylık olacak. Daha önce hipp ve evolvia mama kullandık şuan reflüsü olduğu için doktor sma ar mamayla comfort karıştır ver dedi mamada kesik kesik görüntü oluşuyo tek tek denedim mamaları comfort normal diğer mamalar gibi ama sma ar mamasında öyle oluyo nokta nokta. Eczaneden aldım tarihi de geçmemiş kullanan var mı

Ayça K. A.
Hemşire
24 Ağustos 2025 18:22
Sma markasınınkini bilmiyorum ama oğlumun reflüsü için evolvia rp kullanmış ve çok memnun kalmıştım başka bir mamayla karıştırmadan direkt vermiştim hem sevdi hem de rapor çıkarttırıp yine eczanelerden ücretsiz alabiliyorsunuz
A
Ahizer K. A.
24 Ağustos 2025 18:25
Hippten sıkıldı hafif kusması olunca evolvia ver dedi doktor onu da hiç beğenmedi içmek istemedi kusması arttı reflüsü var diye sma ar ve comfort karıştır 2 ölçek ar 1 ölçek comfort şeklinde kusması bitince sma ar mamayı azalt dedi ama mama bi değişik anlamadım yani
E
Elif S.
24 Ağustos 2025 18:26
kısa bir süre golden goat kullanmıştım, o da aynı görüntüyü veriyordu, bence iyi çözünemiyorlar bazı mamalar, 🤔 başka anlam veremiyorum
bebeğimde bir sorun yaratmamıştı bu arada.
bebeğimde bir sorun yaratmamıştı bu arada.
A
Ahizer K. A.
24 Ağustos 2025 19:02
Reflü mamaları yoğun kıvamlı olduğu için yazmışlar internette bi kaç anne ama yinede emin olmak istedim teşekkür ederim

Ayça K. A.
Hemşire
24 Ağustos 2025 19:04
İçerisinde pirinç,mısır nişastası var homojen bir görüntü vermiyor kafanızı karıştıran buysa daha koyu kıvamlı olması lazım ki kusmasın mantık böyle işliyor.
A
Ahizer K. A.
24 Ağustos 2025 19:08
Doğrudur teşekkür ederim 🙏🏻