Sizin Sütünüz Azalıp Artıyor mu Napiyorsunuz Bu Durumda

169 görüntüleme
S

Sema E.

30 Ağustos 2025 09:28
Power pomp yaptım sütüm azalınca şuan daha da azaldı önceki yapmamda artmıştı şimdi napmaliyim bebeğim mamada almıyor
Melekber A.

Melekber A.

30 Ağustos 2025 09:32
Rabbim tüm bebeklerimize bol süt nasip etsin suya pekmez karıştırıp için sık sık benim bu şekilde arttı tabi bi de bol su
Hilal .

Hilal ..

30 Ağustos 2025 10:38
Bol su,tahin, öğleyin az da olsa uyuma, solgar brewer's yeast with vitamin b12 gunde 3 kez 2 ser tablet, gece sağım yapma. Bunların cok faydasını gördüm.
Ö

Öznur Ç.

30 Ağustos 2025 10:46
Sağım yaparken benimde az geliyor ama düşükte çalıştırınca pompayı sanki daha faydası oluyor çok yüksekte çalıştırma
S

Sema E.

30 Ağustos 2025 14:47
Günde 4-5 litre su içiyorum hatta eve su dayanmiyor tahine alerjisi var bebeğimin bende solgarin B12 süt artırıcısini bestlak damla multivitamin demir kalsiyum alıyorum sadece uyku az stres var birde
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

12 Eylül 2025 06:55
Merhaba düzenli emen bir bebeğiniz varsa ve kilo alımı güzelse sütünüzü arttırmak için ekstra bir şey yapmanızı önermem eğer ki kilo alımı sınırda bir bebeğiniz varsa sütünüzü bir miktar arttırmak istiyorsanız her 2 saatte bir 15-20 dakika hastane tipi elektrikli göğüs pompası ile sağım yapmanızı öneririm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir