Sistoskopi Yaptıran Var mi
106 görüntüleme
S
Sema E.
27 Ekim 2025 19:10
Bebeğimin böbreğinde grade 5 vur var sistoskopi yapılacak gerekli bir işlem mi bilgisi olan yaptıran varsa yorum yazarsa sevinirim
E
Elif B.
28 Ekim 2025 18:33
İki kere yaptırdık bizde de grade 5 Sağböbrekte sisteskopi yapıldı puv kapakçığıcıgı çıktı onu kestiler bir gün hastane de kaldık bir hafta sonda durdu. Üç gün önce de tekrar kontrol sisteskopisi yapıldı tekrar oluşum olmamış temiz çıktı aynı gün hastaneden çıkış yaptık. Gerekli bir işlem iyi ki yaptırmışız dedik o kapakçıklar kesilmeseydi kaçak dahada zarar verecekti böbreğe
S
Sema E.
28 Ekim 2025 18:39
Anladım çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için bizim çift böbrek grade 5 ameliyat falan oldu mu peki kaçak için ? Birde sintigrafi cekildiniz mi ?
S
Sema E.
29 Ekim 2025 18:03
Sormak istediğim sorular vardida size yanıt verirseniz sevinirim
E
Elif B.
30 Ekim 2025 17:40
Ameliyat olmadı iki yasına kadar takip edilecek sintigrafi de çekildi sağ böbrekte fonksiyon kaybı var
S
Sema E.
30 Ekim 2025 17:44
Sintigrafisiyi kaç aylıkken cekildiniz siz tuttunuz mu bebeğinizi çekilirken radyasyon anne sütüne geçebilir diye sordum.kaybi yüzdelik dilim olarak söylediler mi
E
Elif B.
30 Ekim 2025 17:49
5 aylıkken çekildi bantlarla baglıyolar ama oğlum agladıgı için oyalamaya çalıştım hareket etmemesi gerekiyor
E
Elif B.
30 Ekim 2025 17:49
Evet rapor çıkınca söylüyorlar rapor hemen çıkmıyor ama
S
Sema E.
30 Ekim 2025 18:13
Elif hanım cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim benim bebeğimde 5 aylık hem sintigrafi çekilecek hem sistoskopi ve sunnet olacak o yüzden çok merak ediyorum hemde endişelerim vardı bilgi verdiğiniz için sağolun🙏 bende ileri derecede birşey çıkar diye endişeliyim sizinkisi yüksek değildir inşallah
E
Elif B.
30 Ekim 2025 22:24
Erken tanı alıp önümüze bakmak her zaman daha iyi bede çok yıprandım ama elimdenbirsey gelmedi iki yasına kadar antibiyotik kullanacağız. Sisteskopi + sünnet oldu benim oğlumda ve puv kapakçığı görüldü sisteskopi de onu o esnada kestiler ve bir hafta sonda ile durdu. Bir hafta önce de kontrol sisteskopisi tekrar yapıldı derece de azalma var mı iki yasında bakılacakmış bizm sol böbrekde sıkıntı yok çok şükür ama Sağda 5dereceydi. Yüzdelik olarak da derecesine göre çok kaybı yok dendi
S
Sema E.
31 Ekim 2025 04:30
Teşekkür ederim elif hanım rabbim şifa versin bebeklerimize 🙏
E
Elif B.
31 Ekim 2025 05:42
Amin inşallah🙏