Silikon Uçu da Zor Alıyor
78 görüntüleme
A
Aslı
3 Kasım 2025 19:31
Bebeğim 3 aylık, 3 aydır malesef silikon ucu bıraktıramadım sağdığım sütü biberonla veriyorum ve emzik de kullanıyor. Önceden silikonu bırakmıyor diye üzülürken şimdi silikonu aldırmak için emzikle sakinleştirip öyle emzirebiliyorum hatta bazen emzikle bile sakinleşmiyor bu sefer biberonda devreye giriyor. İnanılmaz üzülüyorum ne yapacağımı sapıttım sütüm var ama bebeğimle arasında bir sürü engel oluşturdum kendimi de çok suçluyorum ne yapacağım lütfen fikir verin
N
Nur Z. Ş.
3 Kasım 2025 20:16
Hastanelerin emzirme danışmanlığı bölümüyle iletişime geçmelisiniz. Evde bebeğinizle bol bol ten temasında bulunmayı, emmese bile memeyle temas etmesinigüven ortamı oluşturmasını, göğüs ucu çıkaran mesajlar yapmayı, biberonun anne göğsüne benzeyen özelliklerde olmasının çok daha sağlıklı olacağı gibi önerilerde bulunabilirim. Ayrıca bebeğinizi emzirmiyorsunuz demek kötü bi anne olduğunuzu göstermez. Sütünüzle besleyebilmeniz büyük bi şans
Y
Yeşim d.
3 Kasım 2025 20:37
Bende aynı sorunu yaşadım silikon ucu zor tutyırdu göğüs ucumu hiç tutmuyordu , göğüs ucu da çok çabuk yara oluyordu . Plastik göğüs kalkanından aldım krem sürüp rahatlatmak için o göğüs kalkanı göğüs ucımu daha çok dışarı çıkardı ve çocuğum hiç ben zorlamadan bir anda göğüs ucumu silikonsuz tutuverdi . Size önerim eğer plastik göğüs kalkanı varsa biraz onu kullanın göğüs ucunu çıkarın