Silikon Uc Kullanimi
91 görüntüleme
Y
Yagmur
15 Ağustos 2025 13:09
Bebegim 2 aylik, emerken silikon uca alisti. Simdi biraktirmak isriyorum ama o sadece ucu tutuyor. Kahverengi bolgeyi komple tutmuyor. Bunu nasil duzeltebiliriz?

Yasmina Y. Ö.
İç Mimar
15 Ağustos 2025 13:16
Konuyla ilgili videolar var silikon ucu yavaş yavaş keserek alıştırma gibi ama benim meme ucum belirgin değildi. Bebeğim uykuluyken emdiği esnada meme ucum çıkmaya başladığında kahverengi kısmı sıkıştırıp küçülterek silikon ucu hızlıca çıkarıp mememi ağzına veriyordum. Böyle böyle silikon ucla başlayıp ucsuz devam ediyordum. İlk uykuda alıştı sonra kendisi istemedi ucla emmeyi
Y
Yagmur
15 Ağustos 2025 13:18
Tesekkurler o videolari gordum ama ise yaramiyormus. Meme ucum da belirgin suan ama onsuz denedgimde alistigi icin sadece ucu tutuyor :(

Yasmina Y. Ö.
İç Mimar
15 Ağustos 2025 13:26
Uykudayken emdiğinde alıştırmayı deneyin o zaman daha rahat kabul ediyorlar herşeyi. 😊 İnşallah bırakır. Ucla emzirmek gerçekten pratik olmuyor anne için
H
Hülya G. ..
15 Ağustos 2025 14:04
Silikon uçla emerken biraz emdikten sonra silikonu yavaşça çekerek cikarmayi deneyebilirsiniz. Ben böyle yaparak kısa sürede bıraktırdım ve uykulu olduğunda özellikle deneyin zamanla bırakacaktır
C
Ceyda K.
15 Ağustos 2025 14:32
Pes etmeden her seferinde vermeyi deneyin bir süre sonra bırakıyor kendiliğinden yani bizde öyle oldu