Silikon Göğüs Ucu

135 görüntüleme
A

A.ö

22 Ekim 2025 16:22
Merhaba yeni doğan bebeğim var silikon göğüs ucuyla emiyor. Başta baya zorladık göğü ucunu bi tuttu bi tutmadı uyuya kaldı sürekli çok uğraştırdı saatlerce ama silikon göğüs ucunu takınca aktif 20 dk emiyor göğsümün boşaldığını hissediyorum . Daha rahat uyuyor . Ama tabi silikon göğüs uc kullandığım için de huzursuzum . Her emmede yeniden göğüs ucumu denettiriyorum . Ama tabi tutmuyor . Ne yapmam gerekiyor herhangi bir tavsiyesi olan var mı acaba ?
E

Esmahan K.

22 Ekim 2025 16:36
Biz de öyle başladık ilk başta hiç göğüs ucum yoktu. Her emme öncesinde normal göğsümü tutturmayı denedim bir kaç hafta içerisinde tuttu göğsümü. Ama çok zorlayıp da memeden soğutmadım ilk başlarda
M

Merve

22 Ekim 2025 16:37
Silikon ucu kavraması daha kolay geliyor sanırım bebeklere benim kızım da bu şekilde emdi. Göğüs ucu küçüklüğü var bende kavrayamadı o şekilde devam ettik
Ü

Ümran ..

22 Ekim 2025 16:37
Merhaba benimde bebeğim bir göğsümü tutmadı ucu içerde olunca 3 ay boyunca silikon göğüs ucu kullandık bende çok denedim ama tutmadı 3. Ayın içerisindeyken ayakta şarkılar söyleyerek tutturdum doğru bir yöntem mi bilmiyorum ama bende böyle tuttu bebeğim şuan 5 aylık rahatlıkla tutuyor.
A

A.ö

22 Ekim 2025 17:56
Teşekkür ederim denemeye devam o zaman
S

Sskdmr

22 Ekim 2025 18:03
Merhaba, biz de aynı şekilde silikon uç kullandık ama sağım yaptıkça göğüs uçlarım belirginleşti beşinci gün bebeğim normal bir şekilde tuttu. Şarjlı süt sağma makinesiyle sürekli sağdım onun faydasının olduğunu düşünüyorum size de tavsiye ederim.
E

Eda M.

27 Ekim 2025 17:36
Merhaba benim de göğüs ucum yok diye hastanede başlattılar ama gerçekten çok konforsuz sürekli hijyenini sağlamak lazım gece kullanırken zor ayrıca bebek aşırı derecede hava yutuyor ben de asla bırakmaz sanıyordum şuan göğsümü tutuyor, açken çok ağlıyorken kesinlikle vermeyin önce silikonla başlayın emzirmeye5 dk sonra silikonu çıkarıp göğsünüzü teklif edin ısrarcı olun çünkü diliyle itiyor.sakinken veya memede sakinleşmişken denemek lazım aksi halde çok ağlıyorlar ve meme reddi yapabiliyor. Kararlı olursanız 1 haftada alışıyor
G

Gülnaz K. V.

27 Ekim 2025 17:57
Bende kullanıyorum bi kaç kere denedim olmadı midesi bulanır gibi oluyor anlamadım. Ama denicem tekrar. 4 aylık oldu şu uyku gerilemesi olayını atlatalım da onada gelicem😂
Ebru N.

Ebru N.

27 Ekim 2025 23:13
Göğüs ucunu hiç sevmedi kızım zaten meme reddi vardı o yüzden hep sağım yapıp biberonla vermeye başladım. Her gün teklif ettim.örneğin nırmalde 90 ml içiyorsa ilk açlığı gitsin diye 30 ml içirip tekrar meme vermeye çalıştım.şuan sadece memeden besleniyor. Çok açken ve tokken olumlu sonuç alamamıştım ben. Hafif besleyip öyle deneyin ya da eds deneyebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir