Silikon Biberon Meme Ucu
126 görüntüleme

Şükran A. K.
1 Eylül 2025 23:21
Arkadaşlar selam. Ben çok büyük bir hata yaptım influencer bir emzirme danışmanına uyarak bebeğime silikon biberon görünümlü meme ucu ile emzirmeye başladım meme reddi oluyordu diye. Bebeğim 8 aylık ve ben onu kendi mememe çekmek istiyorum tamamen çünkü meme ucum icerde değil eskisi gibi. Biberon meme ucuyla emzirirken bebeğimin çoğunlukla rahatsız olduğunu hissediyorum ama vazgeçiremiyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin. Hatami telafi etmek istiyorum bu çok yıpratıcı bir durum oldu ikimiz için de 😭
B
Betül Ç.
1 Eylül 2025 23:29
Benim de bebeğim emmiyordu devlet hastanesinin emzirme danışmanına gitmiştim at bunları bebek emebiliyor bu şekilde sadece ön sütü içer kilo alamaz dedi ve o gün bıraktım bıçak gibi kestim resmen, 1 hafta uğraştım sabah akşam gece sürekli her mızırdandığında teklif ettim o şekilde alıştı şuan mama da kullanmıyor sadece anne sütü
Çok şükür gelişimi kilo alımı gayet güzel
Uzun lafın kısası bebeğini sen biliyorsun direkt atabilirsen ikiniz içinde iyi olur ya da önce uçla memeye yaklaştır tam ağzını açtığında ucu çıkarıp memeyi emsin
Çok şükür gelişimi kilo alımı gayet güzel
Uzun lafın kısası bebeğini sen biliyorsun direkt atabilirsen ikiniz içinde iyi olur ya da önce uçla memeye yaklaştır tam ağzını açtığında ucu çıkarıp memeyi emsin

Şükran A. K.
2 Eylül 2025 18:27
Sizi gerçekten cok takdir ettim ve azminize hayran kaldım. Zira benim artık hiç tahammülüm kalmadı neredeyse çünkü çok uzun zamandır uğraşıyorum beceremedim bir türlü. Öneriniz için ayrıca teşekkür ederim. Daha 4 aylıkken bıraktırmaya çalıştım gece uykulu iken mememi vermeye çalıştım hala da deniyorum ne yapıyorsam olmuyor ağlama krizine giriyor. Şuan 8 aylık ve ucu taniyor ordan süt geleceğini biliyor. Benim de sinirlerim çok bozuldu ne yapacağımı şaşırdım.
B
Betül Ç.
2 Eylül 2025 18:31
Popüler danışmanlardan ziyade bir de devlet hastanelerinin emzirme danışmanını deneseniz? Belki farklı bir durum vardır, mesela dil veya dudak bağı. Bunlar da meme reddi yapabiliyor.

Şükran A. K.
2 Eylül 2025 19:01
Dudak veya dil bağı yok baktırdım. Yurt dışındayım maalesef keşke burda öyle bir şansım olsa. Burdaki emzirme danışmanlarına güvenmiyorum hem ücretleri çok pahalı hem de sadece konuşmaktan başka bir şey yapmıyorlar. En başından kötü başladık zaten doğum yaptığım hastanede kimse yardımcı olmadı bu konuda bebeği göğsüme verirken silikon meme ucu vermişlerdi meme ucum yok diye ben de bilmiyordum böyle daha kolayıma geldi, onlar da uğraşmak istemediler zaten. sonradan daha büyük bir hata ile kalktım biberon uçlu olanı aldım. Sonra ds ipin ucu kaçtı zaten

Şükran A. K.
2 Eylül 2025 19:02
Yakında Türkiye’ye geleceğim ilk işim oradaki devlet hastanesindeki emzirme danışmanına başvurmak olacak 🌸