Sık Uyanma ve Süreki Emmek İstemek
111 görüntüleme
Ö
Özge
1 Kasım 2025 19:15
Bebeğim 8 buçuk aylık, 4 aya kadar ayakta veya kucakta sallayarak yada anakucağında uyurdu fakat şuanda bunları kabul etmiyor sadece emerek uyuyor. Bu problem değil kabullendim artık. Fakat hem yatağında yatmak istemiyor bizim yanımızda yatıyor hemde geceleri sık sık uyanıp emmek istiyor. Kısır döngüye girmiş gibi hissediyorum. Bir yerden başlamam gerekiyor ama nasıl bir düzenleme yapmam gerektiğini bilmiyorum.
B
Büşra Y.
1 Kasım 2025 19:36
Aynı durumdayım 7 ay 6 günlük 🤦🏼♀️
N
Nur A.
1 Kasım 2025 19:41
Bebeğiniz uykuya nasıl geçerse uyku döngü geçişlerinde yine aynı şekilde uyumak ister memeyle sakinleştirip uykuya dalmadan memeden ayırın ve yerine başka bişey koyun mesela pış pışlamak gibi uyandığındada pışpışlayabilirsiniz böylece
M
Merve
1 Kasım 2025 20:15
Benim kızım da7 buçuk aylık geceleri çok sık uyanıyor bu dönem çok yaygın bir durummuş bu çığlık kıyamet ağlayarak çok uyanıuor mesela hiç ağlayarak uyanmıyordu. Tekrar uykuya geçirmem zorlaştı. Ayakta sallıyorum ben de ama nafile çok zorlanıyorum
N
Neslihan K.
1 Kasım 2025 22:45
Doğduğundan beri aynı durumdayız 7 buçuk aylık bebeğim gece kendi yatağında yatmayı reddediyor emerek uyumak istiyor çok sık kalkıyor belki 15-20 kez yanımda uyuyorsa daha az kalkıyor gündüzde asla yalnız kalmak istemiyor koridora geçsem kıyameti kopartıyor düzeltmeye çalışıyorum herşeyi denedim ama olmuyor nereye kadar bu şekilde olacak bende çok merak ediyorum