Sık Uyanma

180 görüntüleme
K

Kübra Y. ..

29 Ekim 2025 06:08
Merhabalar oğlum 4.5 aylık 2.5 aylık olduğundan beri akşam saat 8 de uyumuş oluyor sadece beslenmek için uyanıyor son mamasını akşam 7 de yiyor diğer mamasını gece 2 de yiyor önceden kesintisiz şekilde uyuyan bebeğim artık ilk daldığında 2 saat uyuyup sonra saat başı yarım saatte bir ağlıyor ama uyanmıyor gözü kapalı şekilde ağlıyor ağzına emzik verince uykuya geri dalıyor diş belirtisi yok kendisi de uyumak istiyor ama neden uyurken sürekli ağlıyor anlamıyorum 4.ay atağı falan olabilir mi yardımcı olabilir misiniz
K

Kübra A. T.

29 Ekim 2025 06:13
Aynı durumu bizde yaşıyoruz ancak geçen hafta doktorumuz kızımın muayenesinde dişinin çıkması yakındır dedi, ben uyku problemimizi anlattığımda da rüya bitti gerçekler başlıyor dedi 😕
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

29 Ekim 2025 06:21
@Kübra Yılmaz Merhabalar 🌼4. Ay atağıyla birlikte uykuları bölünebilir.Bebeğinizin gözleri kapalı şekilde ağlaması ise diş veya gaz sancısı olabilir. Bu dönemde uyku terörü veya rüyasında korkma beklediğimiz durum değil. Destekli uykuya geçişlerde uyku bölünmelerine neden olabilir. Her 2 saatte bir uyanıp dış desteğe ihtiyaç duyuyor olabilir.
M

Melike M.

29 Ekim 2025 06:59
@Kübra Yılmaz bence siz bu ara yediklerinize dikkat edin emziriyorsanız eger.Çünkü bana gaz gibi geldi anlattıklarınız
K

Kübra Y. ..

29 Ekim 2025 18:19
@Fatma Uygur pusette uyuduğu zaman bunları yapmıyor sadece yatağında uyuduğu zaman yapıyor sürekli uyumak istiyor gündüz 1 saat uyanık kalsa katılarak ağlıyor uyuduğu zamanda en fazla yarım saat uyuyor
K

Kübra Y. ..

29 Ekim 2025 18:20
@Kübra Atici Tosun umarım düzenleri bozulmaz tam düzene girdi diyoruz farklı bir şey çıkıyor
K

Kübra Y. ..

29 Ekim 2025 18:21
@Melike Molla mama ile besleniyor ama önceden yapmazdı böyle 4.aya girdiğimizden beri böyle atak geliyor benimde aklıma
K

Kübra A. T.

29 Ekim 2025 18:27
Aynı şeyi bende düşünüyorum, hatta bugün eşimle “ kızımızın ayarları yine bozuldu” deyip sinirden gülme krizine girdik. Çok zor cidden, yapan nasıl yapıyor anlamış değilim. Milletin gözünde bir çocuğa bakamıyoruz gibi görünüyor ama hiçte öyle değil. 3 ay gaz ve alerji problemi yaşadık tam bitti derken yeni güncellemeler yüklendi 🤪
M

Melike M.

29 Ekim 2025 18:43
@Kübra Yılmaz o zaman kesin atak haftasında diyebiliriz bence.Benim oğlum kolik bi bebekti biz 5 buçuk aya kadar çektiğimiz için 4.ay atagı nedir bilemedik.Çünkü sürekliii ağladı uyumadı huzursuzdu.Huysuz ve kolik bebeklerde genelde ataklar diş sancıları pek anlaşılmıyor çünkü sürekli olarak ağlıyorlar🤦🏻‍♀️
K

Kübra Y. ..

29 Ekim 2025 18:48
@Kübra Atici Tosun sağlıklı olsunlarda bu günler de geçecek elbet
K

Kübra Y. ..

29 Ekim 2025 18:50
@Melike Molla biz de doğduğundan beri çok huzursuz ağlayan hiç uyumayan bir bebektik 2.5 ayına geldi sakinledi derken 4.ay berbat geçiyor umarım hemen düzelir
M

Melike M.

30 Ekim 2025 19:28
Düzeleceğini tahmin ediyorum kübra hanım.Çünkü 4.ayda bebeklerin geneli bu sorunu yaşıyor.Ya 5.aya girdiğinizde yada 5 buçuk aylıkken geçiyormuş genelinde.Umarım daha sakin daha huzurlu günleriniz olur.Biraz daha sabredin emin olun sonrası çok daha güzel oluyor.En azından bizim için öyle oldu çok şükür. @Kübra Yılmaz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir