Sık Uyanma

161 görüntüleme
M

Mine S.

3 Temmuz 2025 20:35
Merhaba, bebeğim 8 aylık. Geceleri bir türlü uykuya tam dalmıyor sık sık uyanıyor, 3. ayından sonra uykuları değişti 5 aydır geceleri dönüp duruyor, gözleri kapalı ama sürekli dönüyor ve uykuya dalmıyor. Sağlıklı bir bebek, her şey yolunda neden uykuya dalmıyor, neden deliksiz bir uyku uyuyamıyor ? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
Perihan Ç.

Perihan Ç.

3 Temmuz 2025 20:40
Merhaba yalnız değilsiniz ikizlerim var 7,5 aylık tam olarak bahsettiğiniz gibi sürekli uyanıyorlar ağlıyorlar uyku eğitimi çözüm diyorlar fakat ne verebilecek enerjim ne de gücüm var bunun için
G

Gamze G.

3 Temmuz 2025 21:00
Merhaba 19 aylığız şuan. Ama aynı dönemden tam da dediğiniz evrede geçtik o kadar çok dönüyordu ki beşik dar geldiği için sürekli uyanıyordu 2 ay yaklaşık olarak konforlu bir yer yatağı kullandık. 10,5 aylıkken tatil dönemimizde park beşiğe yatırdık tatilin yorgunluğu ile sanırım dönmesi bitti. Geçici bir evre merak etmeyin. Ben de bunun için doktora gittim hatta uyku eğitimi alacakken işin para kısmında olmayan çok iyi bir hanım efendi bir süre yer yatağı dene çözemezsen eğitim düşünebilirsin bence düzene girebilir dedi öyle de oldu.
M

Mine S.

3 Temmuz 2025 21:05
Bizde de aynı şekilde park yatakta dönerken çarptığı için uyanıyor, yanıma yatırıyorum biraz uyuyabilelim diye yine aynı sekilde, ne yapacağımı bilemiyorum. Yer yatağına alışıp kendi yatağına uzak kalırsa tekrar yatağına alisabilir mi ?
Y

Yasemin İ. K.

3 Temmuz 2025 21:12
Siz yazınca aklıma geldi de 7.aydan 10.aya kadar epey sorun yaşadık biz de. Sürekli uyanırdı, asla derin uykuya geçmezdi. Emerek uyurdu onu kesip sallamaya başladım, derken bu sefer de sürekli sallanmak istedi. Sallama durunca gözleri açılıyordu hemen. Sonra çareyi park yatağı en alt zemine indirip kendi kendine uyumasını bekleyerek çözdüm. Tam anlamıyla çözdüğümde de 11 aylıktı ve artık gündüz tek uykuya geçirmiştim. Eğer gündüz iki kez uyku yapıyorsa o da buna sebep oluyor olabilir
M

Mine S.

4 Temmuz 2025 07:36
Evet gündüz iki uyku yapıyor tek uykuya henüz geçmedik dayanamıyor daha tek uykuyla. Ne yapabilirim bende şaşırdım artık, çok zorlanıyorum.
S

Sevda K.

4 Temmuz 2025 08:15
Aynı durumu bende yaşıyorum gece 12:30 gibi uyanıyor 2-3 saat uyanık kalıyor sabaha doğru emziriyorum yatıyor yoksa başka türlü uyumuyor beşiğide geniş aslında ama dönüp dönüp duruyor tahmini ne zaman geçer bu durum🥲
H

Hatice Ö.

4 Temmuz 2025 08:23
Uyku eğitimi verip desteksiz uykuya alistirirsaniz gece sık uyanmalar ve geç uykuya dalmalar ortadan kalkar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir