Sık Hastalanma

95 görüntüleme
Z

Zehra Y.

14 Ekim 2025 19:36
27 aylık çok sık hastalanıyor çok defa hastane yatışı yaptım haliyle çok antibiyotik aldı şuan bir hastalığı yok iyi hangi probiyotiği verebilim bagırsak florası düzelsin bagışıklıgını nasıl sağlam getirebilirim
Betül .

Betül ..

14 Ekim 2025 19:37
Enterogermina Kids olabilir bağırsak florası için ben kullanıyorum gayet memnunum
Ş

Şerife A.

14 Ekim 2025 19:39
1 yılda 11 ciddi enfeksiyon görülüyorsa bağışıklık sistemi yazıflamış olabilir.Bir vitaminlerine bir de Dr gösterin.En iyi probiyotik evde mayaladığınız yoğurtlar,kefirdir.Ancak d vitamini vücudun bağışıklığını ciddi derecede artıyor.
Z

Zehra Y.

14 Ekim 2025 19:39
Bu sıvı olanı verdim rahatsız oldu vücudu kaşınmaya başladı iyi gelmedi ona
Z

Zehra Y.

14 Ekim 2025 19:41
Baktırdım d vitamin 38 Demirhafif düşük denildi b12 500 Ferritin45 folat 9
Betül .

Betül ..

14 Ekim 2025 19:44
Bende geçmeyen boğaz enfeksiyonu için yazmıştım.Dr Osman bey bağışıklık florasına baktırmamızı söylemişti
Z

Zehra Y.

14 Ekim 2025 19:46
Ne kadr süre kullandınız sonrasında enfeksiyon devam etti mi
Betül .

Betül ..

14 Ekim 2025 19:51
Bağışıklık florasına hiç baktımadım öyle Birşey olduğunu da doktor beyden duydum.Kızım kreşe gittiği için enfeksiyonun normal olduğunu söyledi.Ama bağışıklık için andız özü içiriyorum sabahları aç karnına son 1 aydır da boğaz enfeksiyonu yaşamıyoruz ekstradan boğaz için bitkisel sprey kullanıyoruz hafif öksürük ve kızarma başladığında kullanıyorum muhtemelen onunda etkisi vardır

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir