Sidefer Demir mi Wellcare Kıdsfer mı

204 görüntüleme
S

Sevilay Y.

9 Eylül 2025 22:25
Merhabalar, kızım 4 aylık doktorumuz sidefer baslattı 7 damla, içeriiine bakınca çok kötü olduğunu gördüm , osman hoca instagramda bir ürün söylemiş ama isim vermemiş, wellcare diye tahmin ediyorum, bestiron kullananlar da var onun da içeriği temiz gibi ama hangisi daha uygun olur bilemedim, bir de nasıl dozunu ayarlıycaz, kızım 7200 gram , wellcare kullansam ne kadar vermeliyim
C

Canan K.

23 Eylül 2025 23:23
Merhaba, içeriğinde kötü olanları söyleyebilir misiniz? Aile hekimi önermişti henüz almadım.
T

T.e

24 Eylül 2025 07:46
doktorumuz bizede sidefer önerdi bende çok kararsızım kullanıp kullanmamakta
A

Ayten G.

24 Eylül 2025 07:58
Bize de doktorumuz birkaç tane öneride bulundu ben tat ve içerik olarak kidsfer daha uygun olur diye düşünüyorum. Kullanan varsa ben de burada yorumları bekleyeyim:)
H

Hale Y. ..

25 Eylül 2025 09:56
Sidefere neden çok kötü dediniz doğal içerikliler arasında gösterilir çünkü?
S

Sevilay Y.

25 Eylül 2025 09:57
Ayçiçek yağı var içinde , bestiron kullanıyorum içeriği çok temiz
A

Arif S.

26 Eylül 2025 20:14
Osman hoca sidefer içintemiz içerikli ürün dedi biz de sidefer kullanıyoruz
S

Sevilay Y.

26 Eylül 2025 20:15
İçinde ayçiçek yağı var yani dememiştir
S

Sevilay Y.

26 Eylül 2025 20:16
İsterseniz içeriğine bakabilirsiniz, osman hoca wellcare kidsfer öneriyo anladıpım kadarıyla ama tavsiyeler ve arastırmalar sonucu bestirona basladık bşz
A

Arif S.

26 Eylül 2025 20:58
Sidefer kullanıyoruz diya yazmisti bi takipçi güzeltemiz içerikli ürün diye cevaplamisti aslında kendim de kullandığm için dikkat etmiştimama içeriğine yine bakicam emin olmak için
A

Arif S.

30 Eylül 2025 05:29
Hatta ben götürdügum birkac farklı doktora da sordum hepsi güzel dedi o yüzden devam ettik
S

Sevilay Y.

30 Eylül 2025 05:37
İçeriğine bakarsanız ayçiçek yağı olduğunu görürsünüz , içeriği şu şekildeymiş ; 2. Katkı maddeleri (emülgatörler, dolgu maddeleri, taşıyıcılar vs.)
 - Ürünün prospektüsünde, kapsül formunda “prejelatinize pirinç nişastası, emülgatör olarak yağ asitlerinin sukroz esterleri, ayçiçeği lesitini” gibi yardımcı maddeler bulunduğu belirtiliyor. 
 - Bazı katkı maddeleri (emülgatörler, lezzet artırıcılar, stabilizatörler) bebeklerde hassasiyete, alerjik reaksiyonlara, sindirim sisteminde rahatsızlıklara neden olabilir.
3. Vitamin + Mineral Denge Uyumsuzluğu
 - Sidefer kapsül şeklinde, içerik olarak C vitamini, B12 vitamini gibi destekleyiciler de bulunur. 
 - Fazla C vitamini, mide asiditesini artırabilir.
 - Bazı bebekler B vitamini veya bileşenlerine duyarlı olabilir.”
F

Fatma S. ..

30 Eylül 2025 05:40
Şuan 3.5 yaşında olan kızıma da sidefer kullanmıştım. Oğlum 10 aylık onada sidefer kullanıyorum. Ne kabızlık nede dişlerde leke yaptı. Bestiron kullanan birkaç kişiden dişlerde lekelenme yaptığını okudum. Biri ocean aldım o lekelenme yaptı demiş.
S

Sevilay Y.

30 Eylül 2025 05:42
Bestironu akşam saatlerinde vermeyin diyo doktorlar , akşam verilirse evet yapıyo

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir