Sidefer Demir İlacı Kullanımı

143 görüntüleme
M

Merve ..

15 Ağustos 2025 20:38
Merhaba, bebeğim 4.5 aylık meme ve mama desteği ile gidiyoruz doktorumuz yeni başladı demir ilacına Sidefer marka olanı önerdi bize araştırmama göre içeriği temiz görünüyor kullanan annelere iki sorum olacak doktorum kilo başına *2 dedi yorumlarda okuduğum kadarıyla 1 damla ile başlatıp sonra gün gün damlaları arttıran anneler de olmuş hangisi doğru oluyor acaba ? Diğeri de içindeki prospektüsünü okuduğumda bir ay içinde kullanın yazıyor her ay yenisini mi almam lazım kullanıma göre bitirebiliyor muyuz bir şişeyi bir ay içinde. ? Konu hakkında bilgisi olan anneler yanıtlarsa çok sevinirim
İlsu O. K.

İlsu O. K.

15 Ağustos 2025 20:55
Merhaba; biz yoğunbakımdada demir kullanıyorduk ama başka. 2 aylıkken kullanmaya başladık biz gaz problemimiz var diye doktorumuz önerdi. Şuan takvim yaşı 5 aylık 3 damla şeklinde veriyorum kilo bazında bir şey söylemedi açıkcası bize. Aylık rutin kontrollerinize gittiğinizde doktorunuza tekrar danışabilirsiniz. Anne sütü ve mama alıyor oğlumda. 4 hafta içinde ilacı tüketmeniz gerek (eczane bir şişeyi 4 haftadan fazla kullanmayın buzdolabında tutun dedi her kullanım öncesi çalkalayın)
İlsu O. K.

İlsu O. K.

15 Ağustos 2025 20:55
Düzenli kullanırsanız neredeyse bitiyor 👍🏻
Z

Zeynep S.

15 Ağustos 2025 20:58
Sideferi su ile karıştırmıyorsunuz değil mi 4aylık bebek 6kilo 6damla verdi doktorumuz
Z

Zeynep S.

15 Ağustos 2025 20:58
Yeni başladım sabah sulandırmadan sadece tozu katarak ve çalkalayarak verdim rengi krem gibi doğru değil mi
Z

Zeynep S.

15 Ağustos 2025 21:01
Sidefer ilacın prospektüründe 4-10 yaş çocuk yazıyor yanlış alınmış olmaz değil mi sizdede böylemiydi
T

Tuğbada

15 Ağustos 2025 21:07
İçinden çıkan tozla şişe karıştırılıyor açık renk be ilaç. Biz de kilosuna göre kullanıyoruz. 7200 kilosu 7 damla olacak şekilde veriyoruz. Zaten bi ayda bitebiliyor bu nedenle
M

Merve ..

15 Ağustos 2025 21:48
Çoğu yorum sizin dediğiniz gibi kilosuna göre verdik şeklinde gelmiş ama bizim doktorumuz çarpı iki diyince kafam çok karıştı nasıl vereceğim konusunda
M

Merve ..

15 Ağustos 2025 21:50
Benim okuduğum prospektüsünde de 4-10 yaş yazıyor onu neye göre yazdılar bilmiyorum ama başka bir demir ilacı çeşiti yoktur muhtemelen aldıklarımız doğru bizim
Ö

Özge T.

16 Ağustos 2025 09:25
Merhaba bir doktorumuz kilo başına 2 damla dedi , sonra doktorumuzu değiştirdik o kilo başına 1 damla yeterli dedi bizde sidefer kullanıyoruz.
M

Merve ..

16 Ağustos 2025 12:20
Teşekkür ederim siz daha önce kilo başına 2 damla vermiş miydiniz yoksa direkt 1 damla ile mi başladınız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir