Şiddetli Diş Problemi

133 görüntüleme
F

Fatma N. İ. ..

1 Kasım 2025 18:23
Merhabalar bebeğim 6 ay 24 günlük yaklaşık 2 aydır dişten muzdaribiz son 1 haftadır şiddetlendi tetagil kullandık zeytinyağı karanfil nurse Harveys dentigel genelde çok fenayiz özellikle akşamları sabit 3te kalkan çocuk aşırı sık uyanmaya başladı aşırı derecede bitiğim gece uykusuna ne öneriniz var tek bakıyorum çocuğa mahvoldum
B

Begüm S.

1 Kasım 2025 18:25
Biz de durum aynı soylediginiz gibi bütün takviyeleri kullanıyoruz dördüncü aydan beri aynı sıkıntıyı yaşıyoruz şu an 7:30 aylık gece en uzun uyuduğu süre 3 saat oda çok nadir bir iki saatte bir sürekli kalkıyor alışkanlık olmasın diye sürekli meme vermek istemiyorum en az 3 saat ara veriyorum emzirmek için fakat diğer uyanmalarda çok çok zor sakinleşiyor hiçbir çözüm bulamadık biz de
F

Fatma N. İ. ..

1 Kasım 2025 18:30
Ay Begüm hanım çok kötü durum sürekli memeye yapisiyo her açıdan bittim resmen açolsunmaç olsun olmasın n geceleri sürekli hirslanip emmek istiyor
K

Kübra Y.

1 Kasım 2025 19:02
Benim oğlan da öyle idi dün dişini çıkardı ve rahatladı. Diş çıkmadan rahatlama çok olmuyor. Soğuk kompleksler yapın ben o şeklinde biraz rahatlamıştım
B

Büşra Ü.

1 Kasım 2025 21:31
Merhaba Kübra hanım soğuk komprekse 3 aylıkta başlansa zararı olur mu salyası arttı yavrumun ellerhaliyle sürekli ağızda
K

Kübra Y.

5 Kasım 2025 06:46
@Büşra Ünal merhaba Büşra hanım. Ben de o şekilde başladim. Tabiki çok fazla ağzında bekletmedim. Tedagil destekli gittim. Ve ayriyeten diş jeli. Bir de diş kaşıyıcı çok işe yarıyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir