Sezeryan Sonrası Kaburga Agrısı

80 görüntüleme
B

Burcu Ö.

17 Ekim 2025 05:06
10. Gündür kaburga agrısından ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum dogum sırasunda kaburgama bastırmışlar . Korkunç bir agrı ciddi anlamda oturmak ve kalkmak yatmak promblem desteksiz yapamıyorum ve agrıdan bagıra bagıra oluyor bu böyle bir durum yaşadınız mı ? Ne kadar sürdü nasıl geçti
D

Damla B.

17 Ekim 2025 05:33
Bende de oldu. Göğüs kafesimin sol tarafında ameliyat sırasında şiddetli acı oldu. Bende bastırma olmadı ama plasentayı çıkarırken oldu. Dikiş ağrısından çok o acıttı canımı. Yanlış hatırlamıyorsam 20-25 gün sonra geçti 😅
A

Ayfer İ.

17 Ekim 2025 05:41
Soruyu ben sordum sandım çünkü aynısını yaşadım. Çok zordu, sezaryenli gibiydim, ne oturabiliyordum ne kalkabiliyordum ne yatabiliyordum. İlk hafta hafta doktoruma sordum, ultrasonla baktı, bir şey yok ağrımış geçer dedi. Jel krem verdi her gün sürüyordum, ama 3hafta kadar sürdü, 3.hafta iyice azalmıştı
E

Ezgi G.

17 Ekim 2025 10:02
Merhabalar, aynı durumu bende yaşadım.Nefes alıp verdikçe kaburgam batıyordu, hastane yatağında yatamayıp iki gün boyunca koltukta oturdum. Doğum sırasında bastırdıkları için olduğu söylendi. Yaklaşık 1 haftada geçti.
B

Burcu Ö.

18 Ekim 2025 08:16
Teşekkür ederim yorumlarını hepsini yaşadım 11. Gün yalnız olmadııgmı ve geçtigini ögrenmek iyi geldi 🥺🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir