Sezeryan Doğum Yapılan İğne
669 görüntüleme

Yeter O. ..
29 Temmuz 2025 16:50
Sezeryan doğum için belden aşağısı uyuşturuldu aradan iki ay geçti sırt ağrılarım bacak ağrılarım baş ağrılarım başladı hep böyle mi devam edecek 😟

Feyza Ç.
29 Temmuz 2025 17:29
İğnenin bunlar üzerinde bir etkisi var mı bilemiyorum ama uykusuzluk devam ettiği sürece bu ağrılar hafiflemiyor 😊

Yeter O. ..
29 Temmuz 2025 17:37
Etkisi varmış ya çünkü hiç ağrılarım yoktu taki bu iğneden sonra

Yeter O. ..
29 Temmuz 2025 17:37
Uykusuzluk mu var
E
Esra K.
1 Ağustos 2025 06:01
Bel ve sırt ağrıları 2 seneye kadar devam ediyormuş aynı sorunu ben de yaşıyorum çevremde sezeryan doğum yapan kim varsa hepsinde durum aynı

Yeter O. ..
1 Ağustos 2025 06:03
Eee geçmeyecek mi yani çok sıkıntıdayım ya
G
Gamze ..
1 Ağustos 2025 20:07
1 2 sene zor oluyor ama zamanla geçedebiliyor. Bazı insanlarda kalıcılığı da olabiliyor. O ağrı cidden çok zor Allah kolaylık versin 2.5 sene arayla 2 defa sezeryan oldum belim gruptan ayrıldı 😀🌸

Yeter O. ..
1 Ağustos 2025 20:26
Allah yardımcınız olsun zor valla ya😂
K
Kübra Ş. ..
19 Ağustos 2025 12:42
Sırtınıza belinize bol bol masaj tavsiye ederim birde anesteziyi atabilmek için annem bana sade kahve ve bitter çikolata vermişti şu an iyiyim çok şükür 🙏🏻
M
Mflblgşfşçg
20 Ağustos 2025 19:15
ben felc kaldım sanmıştım ay cok korkunctu 18gün yataktan kalkamadjm biri kafamı tutup kollarımdan cekip kaldırırıyordu gerci ben cok zayıftım (38 kg hamile kldm48kg ile dogurdum) zayıf olduğum icin igne iliğe denk geldi bu tutmaz dedi doktor bagırdı bana bide SEDAsyon ve koldan enjekte ettilrr cift anestezi derin uyku boşuna belden igne vurup beni mafeetiler bbebegimin ilk dogdugu anı göremedim 😖😖😤😤🥺😩😩

Ayça K. A.
Hemşire
24 Ağustos 2025 21:16
Epidural yapıldıktan sonra birkaç gün olur bu söyledikleriniz onda da kahve verirler ki cafeinle atlatabilin ama 2 ay sonra baş ağrısı falan yapmaz. Eklem ve baş ağrısı halsizlikte eklenirse aklıma covid geliyor bir test mi yaptırsanız :(
T
T.e
7 Eylül 2025 06:27
doğum yapalı 3.5 ay oldu bende sezaryen ile doğum yaptım ilk başlarda ağrım olmuyordu fakat şimdi sırtüstü yattığımda belimde ağrılar oluyor kısa sürelide olsa sağa sola dönerken zorluk çekiyorum. bu durumun bian önce geçmesini çok istiyorum 🥹
S
Sema
7 Eylül 2025 21:20
Genelde çok ayakta durunca oluyor belde ağrı bir de uykusuzluk gece sürekli bebek için kalkmak vücut dinlenemiyor ondan kaynaklı olabilir.
N
Nihal G. ..
8 Eylül 2025 08:00
Bana da epidral uyguladılar benim de sırt bel ağrılarım oldu ama o büyük ihtimalle yorgunluk emzirme stres uykusuzluktan oturu oldu sonrasında Manuel terapiye gittim yani kaslarim fibromiyaljilik bir duruma gelmis ondan sonra cok rahatladım.yani igneden degil bebek bakımının zorluğundan duruş bozukluğundan🙂
İ
İpek B. Z.
8 Eylül 2025 08:17
Agrilarin cogu aslinda yorgun oldugumuz icin. Sürekli kucakta bebek, egil kalk, kaldir indir... 2 yil sonra gecmesinin nedeni de çocuk daha bagimsiz oluyor anne kucagindan iniyor, bel ve sirtimiza vuran agri azalıyor.
E
Elif M. A.
19 Eylül 2025 10:29
Bende epidural oldum ben çok gece kalkmıyordum yorgunlukla ilgisi yok bence ya bebeği sürekli indirip kaldırmaktan ya da iğnenin etkisi belim acayip ağrıyor öyleki uyumakta zorlanıyorum dönemiyorum başlıktan tıtup destek alıyorum bebek kilo aldığında ne yapacağım bebeğime bakamazsam belim daha kötü olursa diye korkuyorum

Yeter O. ..
22 Eylül 2025 21:13
Hanımlar çok geçmiş olsun benim ağrıları hafifledi şükür
S
Selma Y.
26 Eylül 2025 00:01
Aşırı derece de iğnenin vurulduğu yerde ağrı oluyor 10 ay oldu geçmedi hatta sanki daha da arttı. Eğilemiyorum eğilsem kalkamıyorum. Zaten önceden bel ağrısı çekiyordum bir de bu çıktı. Bazıların da kendiliğinden geçiyormuş. Dua ediyorum bir an önce geçsin o geçene kadar ben 2. Bebeği yapacağım sar baştan😂