Sezeryan Doğum Sonrası

110 görüntüleme
Hatice C.

Hatice C.

29 Ekim 2025 17:58
2,5 ay oldu3 dönüyoruz sezeryan kesi yerinde uyuşukluk var ama benim şikayetim kolumu yukarı kaldirdikca ya da karnımı bi yere değdirince acıma hissi 1 haftadır öyle bugün kesi yerinde beze gibi şeylere denk geldim nedir acaba 🥺
Z

Zehra K.

29 Ekim 2025 18:23
Merhaba gecmis olsun. Benimde 2 ay oldu sezeryan olali. Dikis yerlerimde beze gibi sislikler bende de oldu. Oraya pamuk bebek onluklerinden koyuyorum hala beyaz renkte kanama ya da akinti varsa gorebilmek icin. Hafif enfeksiyno oldu bende acima akinti kanama seklinde ama ilac kullanmadan atlattim cok sukur. Dogum yaptiginiz doktora tedbiren gostermeniz iyi olur ya da saglik ocagindaki hemsirelerde dikislerim iyilesme seyrini takip edebiliyorlar.
Hatice C.

Hatice C.

29 Ekim 2025 18:25
Teşekkür ederim benimki sezeryan dikiş yerimde değil kesim yerinin üst kısmında göbeğin altı gibi öyle tarif edeyim
Hatice C.

Hatice C.

29 Ekim 2025 18:27
Doğum sonrası 6ci hafta da kontrol de iyi olduğumu söylemisti doktor ama sonradan oluşanbu garip acımaya anlam veremedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir