Sezeryan Dikiş ve Bel Ağrısı

137 görüntüleme
S

Sıla s. ..

9 Ekim 2025 21:37
3 buçuk ay oldu doğum yapalı halen kanamalarım devam ediyor dikişlerim çok ağrıyor sizde normal mi . Ve belimde anestezi yerinde sürekli bir ağrı var bebeğin altını değiştirirken ufak bir eğilmede bile o sırt bölgem karıncalanıyor ve uyuşuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

9 Ekim 2025 21:41
Çok normal. Ağrılarınız ara ara ben buradayım diyecekler bele yüklenen kiloyu ne kadar azaltırsanız kar olacak. Yeni doğum yaptınız sayılır hemen fazl kilo vermenizi beklemek olmaz ama kiloyla ağrı azalıyor. Kanamalar azalarak bitecektir. Her kadında ayrı işliyor fakat tamamen normal
Hande İ. A.

Hande İ. A.

9 Ekim 2025 21:56
Bugün bu yüzden doktora gittim 2 ayn15 gün önce sezeryan oldum karnımda ağrı var devletemi özeldemi oldunuz
S

Sıla s. ..

9 Ekim 2025 21:56
Özelde oldum ne dedi doktor acaba
Edanur D.

Edanur D.

10 Ekim 2025 00:58
Benim kanamamda 2 bucuk ay oldu sezeryanlıyım ve o bel ağrısı inanki gitmiyor suan bebeğim 8 aylık oldu eskisi kadar olmasada uzun süre ayakta kalınca düz uzanınca falan belim aşırı derecede ağrıyor umarım geçicidir hayat kalitemi aşırı derecede düşürüyor karın agrısıda soğuktan olabilir kendinizi çok iyi korumanız gerekiyor sezeryandan sonra en ufak bir esintide hemen agrıyor benimde karnım malesef :(

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir