Sezaryen Sonrasi İdrarimin Geldigini Hissetmiyorum

131 görüntüleme
A

Aleyna Y.

18 Eylül 2025 07:01
Aranizda bu durumu yasayan var mi cidden doktorlar bile sasiriyo ve hic duymadiklarini soyluyorlar daha dogumun 2. Gunu sondayi cikardilar ve idrara sıkışık ol ultrasonla muayene edicez dediler ve ben o gun anlayamadim sondadan kaynaklidir gecicicdir dedim ama 4 ay oldu hâlâ ben tuvaletmin geldigini veya sıkıştığımı anlayamiyorum 1-2 saatte bir tuvalete gidip kontrol ediyorum 2 -3 kere hem ozel hem devlete gittim gecici dediler. Gonderdiler ama hic gelmemesinden korkuyorum
M

Merve A.

18 Eylül 2025 07:31
15-20 gün aynı durumu yaşadım sonrasın hissiyat zamanla geldi doktorum normal olduğunu zamanla geleceğini söylemişti
A

Aleyna Y.

18 Eylül 2025 07:34
Benim hâlâ gelmedi ilk basta çok kasik agrim oldugunda ve dikis yerlerim acidiginda tuvaletimin geldigini anliyodum sonra cok sıkışınca hissetmeye basladim ama o da arrik baya sıkışmam gerekiyor hissetmem icin bakalim :(
M

Melike A.

18 Eylül 2025 16:48
Bende de oldu sürekli bana hatırlatmalarını istiyordum 2.5 ay olduk yeni yeni hissediyorum
Bengül A.

Bengül A.

20 Eylül 2025 04:36
Benim öyleydi biraz uzun sürdü gerçi benimki 3 ay kadar.dikişlerimde ağrı olunca tucvaletimin geldiğini anlıyordum.şuan normale döndü. Yapısal olarak zaman alıyor olabilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir