Sezaryen Sonrasi İdrarimin Geldigini Hissetmiyorum
131 görüntüleme
A
Aleyna Y.
18 Eylül 2025 07:01
Aranizda bu durumu yasayan var mi cidden doktorlar bile sasiriyo ve hic duymadiklarini soyluyorlar daha dogumun 2. Gunu sondayi cikardilar ve idrara sıkışık ol ultrasonla muayene edicez dediler ve ben o gun anlayamadim sondadan kaynaklidir gecicicdir dedim ama 4 ay oldu hâlâ ben tuvaletmin geldigini veya sıkıştığımı anlayamiyorum 1-2 saatte bir tuvalete gidip kontrol ediyorum 2 -3 kere hem ozel hem devlete gittim gecici dediler. Gonderdiler ama hic gelmemesinden korkuyorum
M
Merve A.
18 Eylül 2025 07:31
15-20 gün aynı durumu yaşadım sonrasın hissiyat zamanla geldi doktorum normal olduğunu zamanla geleceğini söylemişti
A
Aleyna Y.
18 Eylül 2025 07:34
Benim hâlâ gelmedi ilk basta çok kasik agrim oldugunda ve dikis yerlerim acidiginda tuvaletimin geldigini anliyodum sonra cok sıkışınca hissetmeye basladim ama o da arrik baya sıkışmam gerekiyor hissetmem icin bakalim :(
M
Melike A.
18 Eylül 2025 16:48
Bende de oldu sürekli bana hatırlatmalarını istiyordum 2.5 ay olduk yeni yeni hissediyorum

Bengül A.
20 Eylül 2025 04:36
Benim öyleydi biraz uzun sürdü gerçi benimki 3 ay kadar.dikişlerimde ağrı olunca tucvaletimin geldiğini anlıyordum.şuan normale döndü. Yapısal olarak zaman alıyor olabilir