Sezaryen Göbeği ve Rahim Küçülmesi

128 görüntüleme
Ş

Şeyda E.

20 Ağustos 2025 13:16
Doğum yapalı altı hafta oldu. Göbeğim indi ama tamamiyle rahimin küçülmediğini hissediyorum normal mi ? Siz kaç haftada iyileştiniz? Bir de kanama bir duruyor bir geliyor ara ara devam ediyor normal mi ?
Fadile B.

Fadile B.

20 Ağustos 2025 13:31
Şeyda Hanım ben de sezeryan oldum kırkım çıktığında kendimi biraz daha rahatlamış hissediyordum zaten 40'ın bittiği gibi de normal adet döngüme başladım hala öyle devam ediyorum sezeryan göbeği de dikişleriniz İyileştikten sonra bol bol karın egzersizleri yaparak gidiyor maalesef. Hem çok taze bir annesiniz kilolar verilir karın düzleşir normal hayatınıza dönersiniz şu an önemli olan sizin sağlığınız Bebeğinizin sağlığı
Ş

Şeyda E.

20 Ağustos 2025 13:58
Çok teşekkür ediyorum 🙏🏼
Fadile B.

Fadile B.

20 Ağustos 2025 14:05
Yani ben lohusa depresyonu geçirmiş o olan biri olarak söylüyorum ya aynanın karşısına geçiyordum hüngür hüngür ağlıyordum ama şimdi bebeğim 7 aylık oldu kiloları da verdim Şimdi spor yapmaya başladım karın için karım biraz zor gidiyor haberin olsun😅
Ş

Şeyda E.

20 Ağustos 2025 14:08
Derdim göbekten ziya de rahim hala göbek deliğimin orada sanki bir sertlik var yani o da zamanla aşağıya inecek herhalde. Yağ göbek falan hiç umrumda değil 🤣
Ş

Şeyda B.

20 Ağustos 2025 14:29
Doğumunuzun üzerinden 6hafta geçmiş zaten kadın doğum hekiminizin sizi tekrar görmesi gerekiyor 40 gün geçince rahim eski formuna gelmesi gerekiyor buda ancak ultrasonla anlaşılır muhakkak muayeneye gitmelisiniz
Ş

Şeyda E.

20 Ağustos 2025 17:33
Teşekkür ederim doktorum iletişime geçeceğim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir