Seyrek Beslenme

87 görüntüleme
E

Ecem Ö. ..

8 Kasım 2025 15:22
5 aylık kız bebeğim şimdiye kadar hızlı gelişti ama uyandırıp ve rüya beslemeleri ile zorla ilerledik. Dk2700 5. Ay 8050gr. Bir günden bir şey olmaz diye düşünerek sadece kendisi talep etmesini bekledim ve o gün sadece üç defa beslendi. Onun isteğine göre ilerlesek sorun olur mu? 
B

Büşra T.

8 Kasım 2025 15:40
Günde 5 biberon içmesı gerekıyor ama mama ile beslenıyorsa eğer kaç saatte bır beslenıyor sizin bebeğiniz
İlsu O. K.

İlsu O. K.

8 Kasım 2025 16:52
Merhaba kullandığınız marka mamanın arkasında kabaca bir ölçü ve kaç defa olacağı yazar. Beslenme şekli anne sütü alıyor mu formül mama alıyor mu, tadıma başladı mı kilosu,gelişmesi gibi şeylere göre ya da bebeğinizin doktoru tarafından değerlendirmesi üzerine belirlenmesi gereken bir durum. Kabaca gündüz 3-4 saat ara ile gece ise 6-7 saat uyumasına izin veriliyor.
E

Ecem Ö. ..

8 Kasım 2025 17:08
Anne sütü alıyor. Tadımla doyacağını sanmıyorum ve henüz ona da başlamadım. Olması gereken beslenme ve uyku aralıkları genel hatlarıyla kbelli olduğu için tedirginim zaten…
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

10 Kasım 2025 12:19
@Ecem Özkan hanım bebeğinizin kilo alımı gayet güzel bebeğiniz ne zaman isterse o zaman besleyebilirsiniz ısrar zorlama yaparak Bebeğinizi beslemeye çalışmayın endişe edeceğiniz bir durum yok
E

Ecem Ö. ..

10 Kasım 2025 16:47
Bunu duyduğuma çok sevindim Esenay Hanım. Beyin-sinir gelişimi konusunda hep endişeleniyordum ama dediğim gibi güzel dediğimiz kilo alım süreci zorla oldu. kendisine bırakırsak aylarca bu kiloda kalabilir🫢

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir