Seslere Korkuyor

94 görüntüleme
S

Sgb18

3 Kasım 2025 18:39
Bebeğim 4.5 aylık ortamda yüksek sesle konuşma şakalaşma olunca hemen korkup ağlıyor rahatsız oluyor. Böyle durumu yaşayan var mı nasıl alışır. Dikkat etsekte mutlaka yüksek sesli ortam ve konuşmaya denk geliyoruz
Ç

Çilem Ö.

3 Kasım 2025 19:11
Bizimki de aynı şekilde
B

Burcu B. Ö.

3 Kasım 2025 19:18
Benim bebeğim evdeki seslere falan alışık ama kalabalık ortamlarda çok ağlıyor bende insanları yabancılıyo diye sürekli ortama sokmaya çalışıyorum ama ben ve eşimden başkasının sesini duyunca ağlıyor dört aylık
S

Sgb18

3 Kasım 2025 19:19
@Burcu Büşra Öztürk Bizimki de öyle işim olduğunda ablama bile bırakamıyorum 1 saatlik çok yabancılıyor her gün gördüğü halde alışmıyor kimsede de durmuyor maalesef😔çevremizde de yüksek sesle sevdiklerinde bile ağlıyor nasıl alışacak bilmiyoruz🥲
B

Burcu B. Ö.

3 Kasım 2025 19:22
@Sgb18 evet çevremde de herkes nasıl çocuk alıştırıyorsunuz falan diyor bu ara bu konu yüzünden tadım kacık maalesef eşimin işi yüzünden küçük bi ilçedeyiz ailelerimiz uzakta sadece bi kaç arkadaşımız var onlara da aynı şekilde :(
S

Sgb18

3 Kasım 2025 19:23
@Burcu Büşra Öztürk evet aynı yorumları bende alıyorm kimse de korkudan sevemiyor hemen ağlıyor 😂
B

Burcu B. Ö.

3 Kasım 2025 19:23
@Sgb18 inşallah alıştırırız ya ilerde çok zorluk çekerler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir