Seslenince Bakmama
125 görüntüleme
D
Dilara İ.
6 Kasım 2025 04:30
Bebeğim 8 aylık oyuncaklarıyla oynarken ilgisi farklı yerdeyken seslenince asla dönüp bakmıyor ama canı isterse bakıyor göz teması var herşeyi normal çok hareketli baba dede diyor endişelenmeli miyim bu duruma acaba
İ
İ.E.
6 Kasım 2025 05:26
Cok normal cani isterse donup bakar o aylarda. Biraz daha zaman verin. Hic bakmiyor olsaydi takip edilmesi tavsiye edilebilirdi belki ama benimki de oyleydi. Babasi cok sinir oluyordu bu cocuk beni sevmiyor beni takmiyor diye ama buyudukce tepkisi daha net oluyor. Merak etmeyin.
H
Hülya A. ..
6 Kasım 2025 05:27
Dikkati başka yerdeyken bebekler her zman dönüp bakmayabilirmis eğer her seslendigimizde bakmazsa o zman bir sorun aranirmis. Yani işitme sorunu falan önce buna bakilirmis. Sizinki gayet normal görünüyor çünkü ilgilendiği şeye odaklanmış oluyor o anda. Bence endişelenecek bir durum yok :)
R
Rmy K.
6 Kasım 2025 13:29
Dün aynısını yaşadım ve endişelenmiştim ben de
D
Dilara İ.
7 Kasım 2025 20:47
Bu durum sürekliyse donuk bir bebekse endişelenmek gerekiyormuş bende yeni öğrendim teşekkür ederim yanıtlayan canım annelere
H
Hande
10 Kasım 2025 11:15
Benim kızımda 7 aylık bazen bakıyor ismine bazen bakmıyor genelde oyuncaklarla oynarken birşeyle uğraşırken bakmiyor 7 ay erken bir dönem mi mamama gibi sesler çıkarıyor arada ama dada dede bababa gibi seslerde henüz yok
K
Kübra Y.
10 Kasım 2025 11:17
Bu aylarda normalmiş çünkü oyuncak ses ışık çok çabuk dikkat dağıtıyor. Bende sizin gibi endişe etmiştim ama normalmiş.